Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

iPad Mini 2: Οι πρώτες εικόνες

Η επένδυση από αλουμίνιο του iPad Mini 2 έχει διαρρεύσει και οι πρώτες εικόνες μαρτυρούν πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχό του. Μεταξύ άλλων, στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε μια σύγκριση με μεγαλύτερων διαστάσεων συσκευή, πιθανότατα το iPad 5




Σε γενικές γραμμές, η θήκη του iPad mini 2 φαίνεται πανομοιότυπη με αυτή του μεγαλύτερου iPad και του iPad mini που κυκλοφόρησε πέρσι. Η μόνη διαφορά βρίσκεται στο λογότυπο της Apple το οποίο είναι σχηματισμένο στο πίσω μέρος της συσκευής. 


Το brand name "iPad" επίσης λείπει, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τα πρωτότυπα και όχι από την τελική έκδοση. Επίσης, μπορούμε να διακρίνουμε τη θέση της κάμερας, τα στερεοφωνικά ακουστικά στο κάτω μέρος και φυσικά το Lightning port ανάμεσα τους. 


Επίσης υπάρχει το volume rocker και ένα mute slider στο πλάι, το οποίο φαίνεται να είναι στο ίδιο μέγεθος με το υπάρχον iPad mini. Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει αρκετές διαρροές γύρω από το iPad mini 2 και σε πολλές από αυτές, ο σχεδιασμός είναι αρκετά διαφορετικός, με μαύρη επένδυση διαφορετικής υφής από την αλουμινένια που μπορούμε να διακρίνουμε εδώ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: