Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Oppo N1 - Οι διαρροές του νέου cameraphone

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι η τελευταία πριν την IFA Berlin 2013, επομένως, είναι λογικό να αυξάνονται κατακόρυφα οι πληροφορίες για τις συσκευές που αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν εκεί, είτε επίσημα από teasers των εταιρειών είτε από διαρροές.


Στις διαρροές βλέπουμε ένα λευκό μοντέλο με πολύ λεπτό bezel γύρω από τη μεγάλη οθόνη του. Στη δεξιά πλευρά του, δε βλέπουμε κάποιο πλήκτρο, ενώ, στο κάτω μέρος της συσκευής, βρίσκονται το ηχείο, η θύρα microUSB, η υποδοχή των ακουστικών και το μικρόφωνο.


Η Oppo όχι μόνο επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Oppo N1, το πρώτο smartphone της εταιρείας με κάμερα N-Lens που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί τα Galaxy S4 Zoom και Lumia 1020, αλλά μας προκαλεί και με φωτογραφίες στο Twitter.
Δυστυχώς, στις φωτογραφίες δε βλέπουμε το πίσω μέρος της, με την κάμερα αλλά και το πάνελ που είναι ευαίσθητο στην αφή και αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της πρότασης της Oppo δηλαδή, όπως το LG G2 με τα κουμπιά στο πίσω μέρος..




Η τελευταία που δημοσιεύτηκε επιβεβαιώνει την ονομασία της συσκευής και αποκαλύπτει ότι θα διαθέτει touchpanel και στο πίσω μέρος, άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλει να κρατήσει την οθόνη “καθαρή” για μεγαλύτερη ευκολία στη λήψη φωτογραφιών.



Το Oppo N1 φημολογείται ότι θα διαθέτει:
  • Οθόνη 5” Full HD
  • Touchpanel στο πίσω μέρος
  • Επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz
  • Μνήμη RAM 2GB
  • Κάμερα 12MP ή 16MP με Xenon flash και τεχνολογία “Owl” για καλύτερη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • Λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 Jelly Bean

Περισσότερα για τη συσκευή, ωστόσο, θα μάθουμε τον επόμενο μήνα, που φαίνεται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα, με τις πληροφορίες να θέλουν το λανσάρισμα να έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: