Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Sony Xperia Z1


Tο επερχόμενο cameraphone της Sony, το Honami, μαθαίνουμε ότι θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο της Γερμανίας. 


Φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5 ιντσών Full HD με την τεχνολογία Triluminos και με την καινοτομία X-reality. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται τετραπύρηνος Snapdragon 800 χρονισμένος στα 2.2 GHz, συνοδευόμενος από 2 GB RAM.

Το κύριο χαρακτηριστικό του smartphone θα είναι η κάμερα των 20.7 MP Exmor RS με Sony G-lens και επεξεργαστή εικόνας BIONZ η συγκεκριμένη κάμερα σε συνεργασία με τον πανίσχυρο επεξεργαστή θα είναι ικανή να πραγματοποιήσει λήψη βίντεο επιπέδου 4Κ (4000x2000 pixel). Θα έχει και δεύτερη μπροστινή κάμερα στα 2 megapixel.

Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής θα ανέρχεται στα 16GB και θα μπορεί να επεκταθεί με microSD και θα τροφοδοτείται από μπαταρία στα 3000mAh.

Όπως συνηθίζουμε τελευταία από την Sony, κατά πάσα πιθανότητα και το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι πιστοποιημένο με IP57, κάτι που σημαίνει θα προστατεύεται από την σκόνη ενώ θα αντέχει κάτω από τον νερό σε βάθος ενός μέτρου για 30 λεπτά.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω περιμένουμε το συγκεκριμένο μοντέλο να θέσει νέα στάνταρ στην κατηγορία των smartphones.

Δεν υπάρχουν σχόλια: