Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Sony Xperia Z Ultra: Το "τέρας" των 6,4 ιντσών καταφθάνει στην Ευρώπη

Η Sony έριξε μια αληθινή βόμβα στην αγορά των phablet (phone-tablet) με την παρουσίαση του Xperia Z Ultra, το τέρας των 6,44 ιντσών με ανάλυση οθόνης 1080p τεχνολογίας TRILUMINOS και pixel density 342ppi.
 Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 800 "χρονισμένος" στα 2.2GHz, ενώ διαθέτει γραφικά Adreno 330, κάμερα 8MPixels με αισθητήρα Exmor RS και δυνατότητα "αιχμαλώτισης" 1080p video, εμπρόσθια κάμερα 2MPixels, 16GB αποθηκευτικό χώρο (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD) και ενσωματώνει το Android 4.2 (Jelly Bean).

Και αυτή η συσκευή είναι αδιάβροχη όπως το Sony Xperia Z, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά υψηλότερες προδιαγραφές και το πρότυπο IP58.


Υποστηρίζει ακόμη δίκτυα 4G και NFC, ενώ έχει βάρος 212 γραμμάρια (50 περισσότερα από το Xperia Z) και πάχος μόλις 6,5 χιλιοστά χαρακτηριστικό που το καθιστά ένα από τα πιο λεπτά smarphones της αγοράς.

Επίσης ένα χαρακτηριστικό που κάνει το Xperia Z Ultra μοναδικό είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις για stylus ένα οποιοδήποτε στυλό ή ακόμα και μολύβι.



Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας από το τρίτο τρίμηνο του 2013, σε άσπρο, μαύρο και μοβ χρώμα. Το κόστος του στην Ευρώπη αναμένεται στα €719.




Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: