Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Windows 8.1 release date

Windows 8 lock screen.

Ανακοινώθηκε επισήμως πλέον η ημερομηνία της κυκλοφορίας των Windows 8.1, η οποία έχει οριστεί για τις 17 Οκτωβρίου του 2013 ως δωρεάν download  στο Windows Store για όσους έχουν ήδη την έκδοση των Windows 8 και μια ημέρα αργότερα θα είναι διαθέσιμα στο λιανικό εμπόριο.



Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να δείτε πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στα Windows8.1 σε μια δοκιμή με τα Windows 8.1 Preview. 

Οι εταιρικοί πελάτες μπορεί να αρχίσουν τις δοκιμές των Windows 8.1 για την ανάπτυξη στα περιβάλλοντα τους με τα Windows 8.1 Preview Enterprise», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Τα Windows 8.1 συνεχίζουν το όραμα που ξεκίνησε με τα Windows 8 και είναι ένα παράδειγμα της δέσμευσης μας για συνεχή καινοτομία και βελτίωση για τους πελάτες μας.

 Τα Windows 8.1 φέρνουν πολλές βελτιώσεις σε τομείς όπως η εξατομίκευση, τον Internet Explorer 11, αναζητήσεις από το Bing, ενσωματωμένες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων μερικών νέων, ένα βελτιωμένο Windows Store, καθώς και συνδεσιμότητα cloud με το SkyDrive (και πολλά άλλα) που οι άνθρωποι θα απολαύσουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: