Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

H Ελλάδα ακούει πλέον Spotify !


Το Spotify είναι από σήμερα διαθέσιμο και στην Ελλάδα! Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες αναπαραγωγής μουσικής στο Internet με δυνατότητα αναζήτησης, ανακάλυψης και δημιουργίας των δικών σας σταθμών και playlists σε υπολογιστές, τηλέφωνα και tablets. 

Και επειδή μουσική σημαίνει κοινωνικότητα μπορείτε να κοινοποιήσετε τη μουσική σας στο Facebook, Twitter και να την μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους!

Το Spotify προσφέρεται σε τρεις εκδοχές:

Η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια στον υπολογιστή σας με διαφημίσεις. Η πρόσβαση είναι απεριόριστη για έξι μήνες από την εγγραφή στην υπηρεσία. Με την παρέλευση της περιόδου των έξι μηνών, θα υπόκεισθε σε χρονικό περιορισμό 2.5 ώρες την βδομάδα,
Η unlimited έκδοση απομακρύνει τις διαφημίσεις με 3.49€ το μήνα,
Η premium έκδοση επιτρέπει την αναπαραγωγή και σε iOS, Android και Windows Phone 8 με 6.99€ το μήνα και σας δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης playlists για offline αναπαραγωγή. Συγκεκριμένα, μπορείτε να συγχρονίσετε 3.333 τραγούδια σε κάθε συσκευή.


To Spotify χρησιμοποιεί 3 ρυθμίσεις ποιότητας για το streaming σε μορφή Ogg Vorbis:
~96 kbps
Κανονική ποιότητα σε φορητές συσκευές.
~160 kbps
Στο desktop και web.
Υψηλή ποιότητα σε φορητές συσκευές.
~320 kbps (μόνο στο Premium)
Υψηλή ποιότητα στο desktop.
Πολύ υψηλή ποιότητα σε φορητές συσκευές.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Spotify αλλά και να εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ. Να σημειώσουμε ότι δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό στο Facebook για να χρησιμοποιήσετε το Spotify. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή με τον παραδοσιακό τρόπο (το e-mail σας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: