Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Microsoft Surface 2 με 10.6 ιντσών Full HD οθόνη και quad-core Tegra 4


Το Surface 2 είναι μια λεπτότερη, ελαφρύτερη και ταχύτερη έκδοση του Surface RT. Διαθέτει 10,6 ιντσών Full HD 1080p ClearType οθόνη και έρχεται σε μια διχρωμία μαγνησίου ή σε λευκό χρώμα.


Το Surface 2 τροφοδοτείται από έναν 1.7GHz Nvidia Tegra 4 επεξεργαστή ικανό για gaming με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Η 2GB μνήμη RAM θα βοηθήσει να λειτουργούν όλα ομαλά.

Η Microsoft υποστηρίζει ότι η μπαταρία θα διαρκέσει έως και δέκα ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 7-15 ημέρες σε stand-by.

Η CPU είναι τρεις έως τέσσερις φορές γρηγορότερη από το Surface RT και έχει μια πλήρους μεγέθους USB 3.0 για επιπλέον ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, καθώς και ένα microSDXCαναγνώστη καρτών.

Η κάμερες επίσης αναβαθμίστηκαν με 5MP και 3.5MP αντίστοιχα και είναι σε θέση και η δυο για 1080p βίντεο. Μπορείτε ακόμα να το αναπαράγεται με τα στερεοφωνικά ηχεία για να ακούσετε τον καθαρό ήχο που καταγράφεται στα δύο μικρόφωνα με ακύρωση θορύβου.

Το Surface 2 διαθέτει επίσης τη νέα βάση στήριξης 2 με διπλή γωνία. Παρά την αύξηση της ισχύος και τη μείωση του μεγέθους θα προσφέρει 25 τοις εκατό μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τον προκάτοχό του. Όλα ότι το υλικό θα τροφοδοτεί το νέο Windows RT 8.1 λειτουργικό σύστημα το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα. Το βάρος του είναι 679 γραμμάρια και το πάχος 8,9 χιλιοστά.

Το Surface 2 θα είναι διαθέσιμο σε 32GB (429 ευρώ) και 64GB(529 ευρώ) εκδόσεις . Θα αρχίσει να πωλείται από τις 22 Οκτωβρίου

Η τιμή περιλαμβάνει 200GB SkyDrive αποθήκευσης για δύο χρόνια και δωρεάν διεθνείς κλήσειςSkype και Wi-Fi hotspot πρόσβαση για ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: