Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

QuickOffice για Android: Εφαρμογή της ημέρας!!


Σε ένα blog post σήμερα, η Google ανακοίνωσε ότι το Quickoffice είναι πλέον ελεύθερο να το κατεβάσει οποιοσδήποτε για iOS και Android. 

Ενώ το Quickoffice ήταν διαθέσιμο δωρεάν για τους πελάτες του Google Apps για κάποιο χρονικό διάστημα, η σημερινή ημέρα επιτρέπει αυτό σε ένα ευρύτερο κοινό. Καθένας με ένα λογαριασμό Google θα είναι σε θέση να κατεβάσει Quickoffice δωρεάν.

Μιλώντας για ελεύθερο, η Google δίνει επίσης σε όσους κατεβάσουν την εφαρμογή από την 26ης του Σεπτέμβρη επιπλέον 10GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου κίνησης για δύο χρόνια.



Η Google εξαγόρασε το Quickoffice το 2012, η οποία είχε αρχικά σχεδιαστεί για να ματαιώσει ιδιόκτητο επεξεργασία της Microsoft εγγράφων του Office. Η εφαρμογή, η οποία συνεργάζεται αποκλειστικά με το Google Drive, προσφέρει επεξεργασία office docs, excel.

Η εφαρμογή θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν. Φακέλους ZIP, καθώς και προβολή αρχείων PowerPoint και διαγράμματα σε υπολογιστικά φύλλα του Excel.

Η εφαρμογή μπορεί να κατεβάσει από το κατάστημα Play, και έρχεται ακόμη και με ένα εύχρηστο widget για γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα σας αρχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: