Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Samsung GALAXY Note 3: Επίσημα


Samsung Galaxy Note 3, Επίσημη παρουσίαση

Το Samsung Galaxy Note 3 είναι εδώ με πιο λεπτό προφίλ, περισσότερο προσεκτικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος και ακόμα περισσότερο βελτιωμένο και ικανό S Pen, ενώ είναι ικανό να προσφέρει πολλές επιλογές Mulitasking. 
















Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note III, το τρίτης γενιάς phablet με μεγαλύτερη οθόνη (5.7” αντί 5.5” της προηγούμενης έκδοσης) αλλά λεπτότερη και ελαφρύτερη κατασκευή με δερμάτινο πίσω κάλυμμα κάνει τη συσκευή να μοιάζει ακόμα περισσότερο με σημειωματάριο θα υπάρχουν εναλλακτικά covers σε διάφορα χρώματα, αναβαθμισμένη γραφίδα S Pen και πολλές νέες λειτουργίες.

Galaxy-Note3-S-view-Cover_005_Front-set
Με πέρασμα της γραφίδας S Pen επάνω από την οθόνη ενεργοποιείται το menu Air Command, το οποίο περιλαμβάνει τις λειτουργίες Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder και Pen Window.

Action Memo: Δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να γράψει κάτι και αυτόματα εκτελεί την εντολή ή μετατρέπει το κείμενο σε formatted πληροφορία. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να γράψει μια διεύθυνση και αυτόματα ξεκινά η αναζήτηση στους χάρτες ή στο web

Scrapbook: Ένα πρόχειρο ψηφιακό σημειωματάριο για να κρατάτε υλικό (links, videos, φωτογραφίες κλπ.) από το Internet και από διάφορες υπηρεσίες ή γκαλερί σε ένα μέρος.

Screen Write: Λειτουργία με την οποία γίνεται λήψη screenshot και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να γράψει επάνω του σημειώσεις ή να προσθέσει πληροφορίες.

S Finder: Καθολική αναζήτηση σε όλα τα δεδομένα της συσκευής ανεξάρτητα από τον τύπο τους, αφού αναγνωρίζει σύμβολα, τύπους και χειρόγραφες σημειώσεις.

Pen Window: Ο χρήστης μπορει να σχηματίσει ένα παράθυρο στην οθόνη με τη γραφίδα και να ανοίξει μέσα σε αυτό μια άλλη εφαρμογή για πραγματικό multitasking οπουδήποτε!

Ενδιαφέρον είναι το multi window που επιτρέπει να τρέχουν παράλληλα δύο παράθυρα από την ίδια εφαρμογή και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, π.χ. με drag and drop μεταξύ δύο διαφορετικών παραθύρων chat.

Samsung Galaxy Note 3

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3
Επεξεργαστής: 2.3 GHz τετραπύρηνος ή 1.9 GHz οχταπύρηνος
GPU: Adreno 330 (LTE model)
Μνήμη RAM: 3 GB
3G/ HSPA/ LTE
Οθόνη: 5.7 ίντσες,Super AMOLED, 386.5 ppi, 1920×1080 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, HCRI flash, 4K video recording
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32/64 GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, FM Radio, UHQA Audio
Μπαταρία: 3200 mAh
Διαστάσεις:151.2×79.2×8.3 χλστ.
Βάρος: 168 γρ.

Παρακολουθήστε το Promo Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: