Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Sony Xperia Z1: Όλοι θα το ήθελαν στην τσέπη τους!

Είναι ξεκάθαρο ότι το Sony Xperia Z1 είναι το καλύτερο smartphone που κατασκευάστηκε ποτέ από την Sony και πιθανότατα το καλύτερο Android smartphone που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αδιάβροχο όπως και το Xperia Z, αντέχει μέχρι και 30 λεπτά σε βάθος 1.5 μέτρου κάτω από το νερό χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η οθόνη των 5 ιντσών έχει full HD 1080p ανάλυση με τεχνολογία απευθείας από BRAVIA TV,όπως Triluminos display και X-Reality display. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η οθόνη του Xperia Z1 μπορεί να αποδώσει περισσότερα χρώματα από την κοινή οθόνη LCD που υπάρχει στα σημερινά smartphones.


Τον έλεγχο του smartphone αναλαμβάνει το Android 4.2 με την βοήθεια Snapdragon 800 quad-core στο 2.2GHz και φυσικά όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά όπως 4G LTE, NFC, WiFi κλπ. Η Sony υπόσχεται αναβάθμιση σε Android 4.3 όταν κυκλοφορήσει το Xperia Z1 στην αγορά τον Οκτώβριο.

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 2GB RAM, κάρτα μνήμης microSD μέχρι και 64GB, 16GB αποθηκευτικού χώρου στο τηλέφωνο και μπαταρία με χωρητικότητα 3000mAh.


Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα στο Sony Xperia Z1 στην Ελλάδα στο τέλος Σεπτεμβρίου 2013 με ενδεικτική τιμή 749 ευρώ. Φυσικά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μπορούν να μειώσουν το κόστος απόκτησης και την τελική τιμή του Xperia Z1 με προσφορές, επιδότηση και νέα προγράμματα συμβολαίου.


Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι λίγο υπομονή για να αποκτήσεις το νέο super Android powered smartphone.

via 

Δεν υπάρχουν σχόλια: