Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Sony's Music Video Recorder: Ελευθερώστε τον μουσικό από μέσα σας.

Η Αction Cam της Sony είναι φτιαγμένη για extreme καταστάσεις, τώρα υπάρχει μια νέα εναλλακτική  και είναι η Sony Music συσκευή εγγραφής βίντεο (HDR-MV1).



Dsc_8028-560

Η συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή έχει αισθητήρα 16-megapixel, 120 μοιρών ευρυγώνιο φακό Zeiss με ένα αισθητήρα Exmor R CMOS και είναι έτοιμη να χειριστεί καταστάσεις χαμηλού φωτισμού.Η ανώτερη ποιότητα εγγραφής είναι 1080p στα 30fps. 

Αν και η ποιότητα εγγραφής βίντεο της συγκεκριμένης συσκευής δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό εκεί που δεν πιάνεται, είναι τα ενσωματωμένα μικρόφωνα που διαθέτει τα οποία είναι ικανά να καταγράψουν ήχο υψηλής ποιότητας με πλήρη 120 μοιρών στερεοφωνική κάλυψη.

article-title

Υπάρχει και η επιλογή οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν το δικό μικρόφωνο τους σε μια ειδικά σχεδιασμένη είσοδο, εάν αυτό είναι επιθυμητό. Έτσι η συγκεκριμένη συσκευή γίνεται απαραίτητο Gagdet και "Ιδανική για πρόβες μπάντας, και ζωντανές εμφανίσεις".

Η Sony στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά στο YouTube και σε μουσικούς με την συγκεκριμένη συσκευή οι οποίοι χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi και NFC μπορούν να τραβήξουν και να μοιραστούν όλα τα σχετικά βίντεο από την ίδια την κάμερα με το PlayMemories Mobile της Sony .


Το πίσω μέρος διαθέτει ένα αντικατάστασης μπαταρίας και υποδοχή κάρτας micro SD, και το πίσω μέρος σας δίνει πρόσβαση σε HDMI, line in, ακουστικών και USB θύρες.. 

Το προϊόν δεν θα είναι διαθέσιμα μέχρι το Δεκέμβριο, ωστόσο, αλλά αν σας ενδιαφέρει, θα θελήσετε να αναιρέσει $ 300 για αυτή τη βιντεοκάμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: