Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ήρθε το Anki Drive να μεταφέρει τη μαγεία του videogame στην πραγματική ζωή!

Τα παιδιά θα το λατρέψουν, τα μεγαλύτερα παιδιά θα πάθουν την πλάκα τους, καθώς ο αυτοκινητόδρομος αυτός δεν έχει κανάλια, την ίδια στιγμή που τα αυτοκινητάκια διαθέτουν διαφορετικές πολεμικές ικανότητες!


Πώς μένουν τότε μέσα στον δρόμο, θα αναρωτηθείτε δικαίως; Μαγικά! Λες και ξέρουν πού πρέπει να είναι κάθε στιγμή.

Μιλώντας βέβαια για μαγεία, το τρικ ακούει στο όνομα εφαρμογή: τα αυτοκινητάκια ελέγχονται μέσω δωρεάν application για συσκευές iOS (ακόμα), το οποίο κάνει μάλιστα για σένα όλους τους βαρετούς υπολογισμούς για να μένει το αμαξάκι πάντα εντός πίστας.

Κι αν δεν έχεις άλλους φίλους για να απολαύσετε μια πατροπαράδοτη κόντρα, κανένα πρόβλημα, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη του παιχνιδιού όχι μόνο μπορεί να σου χαρίσει ατέλειωτες ώρες ανταγωνισμού, αλλά προσαρμόζεται και στον τρόπο που παίζεις για να γίνεται συνεχώς δυσκολότερο!
 Το Anki Drive ήρθε για να αλλάξει πράγματι όσα ξέραμε για τους αυτοκινητόδρομους και έχει προσεχθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.


Μέχρι και τα αυτοκινητάκια, που μοιάζουν με τα εξωφρενικά concepts της Lamborghini, έχουν φιλοτεχνηθεί από τον θρυλικό σχεδιαστή του Χόλιγουντ Herald Belker. Και σε όσους το όνομα δεν λέει τίποτα, είναι απλά-απλά ο τύπος που δημιούργησε το Batmobile του 1996, αλλά και όλα τα φαντεζί και φουτουριστικά οχήματα του «Tron: Legacy» και του «Minority Report».
Το παιχνίδι έρχεται με δύο αυτοκινητάκια και κοστίζει 145 ευρώ (199 δολάρια), ενώ κάθε εξτρά αμαξάκι κάνει κάπου 50 ευρώ (69 δολάρια). Κι αν δεν έχετε iPhone, iPad ή άλλο προϊόν της Apple, βάλ' τε το κι αυτό στα έξοδα. Για την ώρα πωλείται μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά, υπομονή όμως, υπομονή, και η μαγεία δεν θα αργήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: