Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αγόρασε το ελληνικό Call of Duty: Ghosts και κέρδισε!


Τα φαντάσματα είναι αληθινά και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να πιστέψεις ό,τι σου πούμε από ‘δω και πέρα! Λοιπόν, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος έχεις τους λόγους σου να αγοράσεις την ελληνική έκδοση του τελευταίου επεισοδίου Call of Duty.

Όπως μας ενημέρωσε η αντιπρόσωπος της Activision στην ελληνική αγορά, IGE Multimedia, το «ελληνικό» Call of Duty: Ghosts θα φέρει στο κουτί του μια ευδιάκριτη ελληνική σημαία, περιλαμβάνοντας παράλληλα κωδικό συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Call of Duty που θα πραγματοποιηθεί και φέτος σε PS3, Xbox 360 και PC (yeap, στήσε την ομάδα σου όπου κι αν μένεις και ετοιμάσου να διεκδικήσεις πλούσια δώρα). Παράλληλα όμως, ο συγκεκριμένος κωδικός θα σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε μια κλήρωση με δώρα-έκπληξη που υπόσχονται να φέρουν «τον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming σπίτι σου».

Οπότε λοιπόν, μάλλον θα πρέπει να σημειώσεις καλά στο ημερολόγιό σου την 5η Νοεμβρίου, ημέρα κυκλοφορίας του Call of Duty: Ghosts σε PS3, Xbox 360, PC και Wii U…




Δεν υπάρχουν σχόλια: