Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Samsung Galaxy S4 Διαρροή δοκιμαστικού λογισμικού Android 4.3


Όπως εσείς ίσως γνωρίζετε , η Samsung χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ενημερώσει τις συσκευές της στην τελευταία έκδοση του Android , αλλά πάντα προσφέρει την πιο σταθερή και bug free.

Φημολογείται ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Android 4.3 ενημέρωση για το Galaxy S4 κάποια στιγμή τον Οκτώβριο / Νοέμβριο , αλλά κάποιοι δεν ήθελαν να περιμένουν τόσο πολύ , και έτσι προσφέρουν ένα firmware τεστ για όλους τους οπαδούς Samsung εκεί έξω .

Επίσης , από την HTC κυκλοφόρησε το Android 4.3 για το Developer Edition One , απλά έπρεπε να δώσει κάποια Android 4.3 αγάπη για το Galaxy S4 ( GT - I9505 ) χρήστες . 

Δοκιμάζουν το Android 4.3 firmware εδώ και λίγες μέρες και αναφέρουν ότι είναι πραγματικά σταθερή και θα δώσει στο Samsung Galaxy S4 μια σημαντική ώθηση , το περιβάλλον είναι πολύ πιο γρήγορο και χωρίς καθυστέρηση σε σχέση με την έκδοση Android 4.2.2.

Πόσο πιο γρήγορο μπορεί να γίνει λέμε εμείς εδώ στο Techfanatis μιας και η συσκευή απλά πετάει...Μένει να το δούμε από κοντά.

Τώρα οι νέες εφαρμογές που ερχονται μαζί με το Android 4.3 ειναι οι Samsung Knox και Samsung Wallet. 

Επίσης , υπάρχει πλέον ένας νέος τρόπο ανάγνωσης ο οποίος βελτιστοποιεί την οθόνη για την ανάγνωση , αλλά μόνο λίγες ειδικές εφαρμογές είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα , και υπάρχει ένα νέο βελτιωμένο πληκτρολόγιο.

Οι περισσότερες από τις αλλαγές είναι κριμένες στο λογισμικό, εκτός από μερικές μικρές αλλαγές στο UI εδώ και εκεί . 

Τώρα το πιο ενδιαφέρον μέρος,λένε ότι σε αυτό το firmware έχει βελτιωθεί η αναπαραγωγή των χρωμάτων της οθόνης είναι αρκετά ένα κομμάτι και το κείμενο φαίνεται ακόμα πιο έντονο από ό, τι πριν .

Να θυμάστε ότι το Android 4.3 ενημέρωση είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και η Samsung μπορεί να προσθέσει περισσότερα χαρακτηριστικά πριν την δώσει στο κοινό.

Πάρτε μια γεύση:



via

Δεν υπάρχουν σχόλια: