Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Samsung Galaxy S4 αναβάθμιση σε Android 4.3

Έφτασε η ώρα για αναβάθμιση του Samsung Galaxy S4 σε Android. Ακριβώς όπως είχε υποσχεθεί η Samsung, η πιο πρόσφατη έκδοση του Android 4.3 είναι διαθέσιμη στα μέσα Οκτωβρίου 2013. Είστε έτοιμοι για την αναβάθμιση;
Τα καλά νέα είναι ότι το update σε Android 4.3 για το Samsung Galaxy S4 έχει ξεκινήσει από σήμερα κιόλας στην Γερμανία. Εννοείται πως θα ακολουθήσουν περισσότερες χώρες. Το άσχημο νέο είναι ότι η αναβάθμιση σε Android 4.3 αφορά μόνο στα Samsung Galaxy S4 που είναι unlocked και χρησιμοποιούν τον Snapdragon 600. Πρόκειται για το μοντέλο Samsung GT-i9505 με LTE και Snapdragon 600, όχι τον Exynos 5 octa-core. 
Αν έχετε αγοράσει Galaxy S4 στην Ελλάδα θα δείτε την ενημέρωση για την αναβάθμιση του αγαπημένου σας smartphone σύντομα, εκτός και αν η εταιρεία κινητής (βλέπε Cosmote, Vodafone, Wind) έκανε τα δικά της και κλείδωσε το Galaxy S4. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται επιπλέον αναμονή για έγκριση της αναβάθμισης του Android 4.3 από την εταιρεία κινητής.
Οι αλλαγές που προσφέρει το Android 4.3 στο Samsung Galaxy S4 είναι σημαντικές αν και θα περάσουν απαρατήρητες στο μάτι. Πρόκειται για σημαντικές βελτιώσεις όπως υποστήριξη για το Samsung Galaxy Gear smartwatch, ενσωμάτωση του Samsung KNOX, υποστήριξη για TRIM στην μνήμη, καλύτερη διαχείριση της RAM, νέο πληκτρολόγιο κλπ.
Αυτό που γίνει άμεσα αντιληπτό στην αναβάθμιση του Galaxy S4 στο Android 4.3 είναι η βελτιωμένοι ποιότητα απεικόνισης με καλύτερα χρώματα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια, η νέα έκδοση του Samsung browswer και η εγκατάσταση του Samsung Wallet app.
via pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: