Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Το Spotify διαθέσιμο στις «έξυπνες» τηλεοράσεις της Samsung στην Ελλάδα



Την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση στο Spotify και από την τηλεόρασή τους προσφέρει από σήμερα η Samsung στους Έλληνες κατόχους των «έξυπνων» TV της που κυκλοφόρησαν φέτος και πέρυσι.


 H κορεατική εταιρεία είναι η πρώτη στη χώρα μας, και αυτή τη στιγμή η μόνη, που εντάσσει το Spotify στην πλατφόρμα των smart μοντέλων της.

Η προϋπόθεση είναι να έχει κανείς την Premium συνδρομή στη μουσική υπηρεσία, κόστους 6,99 ευρώ τον μήνα. Τότε, εκτός από το να «κατεβάζει» τα τραγούδια της αρεσκείας του και να χρησιμοποιεί το Spotify σε οποιοδήποτε PC ή smartphone, θα μπορεί να αναπαράγει την αγαπημένη του μουσική επίσης απευθείας από την TV στο σαλόνι του.



Το application που δημιούργησε γι’ αυτό τον σκοπό η Samsung, σε συνεργασία με το Spotify, συγχρονίζει τα δεδομένα του χρήστη, ώστε π.χ. να εμφανίζει στην TV τις λίστες αναπαραγωγής που έχουν δημιουργηθεί σε κάποια άλλη συσκευή. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ, για να μπορεί κάθε μέλος μιας οικογένειας να χρησιμοποιεί τον δικό του λογαριασμό.

Η υπηρεσία έχει τεθεί σε λειτουργία εδώ και λίγες ώρες στην «έξυπνη» πλατφόρμα της Samsung και, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα εμπλουτισθεί με νέες δυνατότητες.

Υπενθυμίζεται ότι το Spotify έκανε ντεμπούτο στη χώρα μας στις 24 Σεπτεμβρίου, δίνοντας στους Έλληνες χρήστες πρόσβαση σε μία τεράστια συλλογή τραγουδιών, που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια.

Οι νέοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στην υπηρεσία μέσα από τοwww.spotify.com/samsung και να συνδεθούν εύκολα στην εφαρμογή της Smart TV, με δυνατότητα πρόσβασης σε όλη τη μουσική βιβλιοθήκη του Spotify και τις μουσικές τους επιλογές για 30 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: