Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Το Foursquare και στα Windows 8 και Windows Phone 8





Το Foursquare app για τα Windows 8 και Windows RT ήρθε πλέον στο Windows Store για check-ins στις αγαπημένες σας τοποθεσίες.




Στο συνέδριο Build 2013 τον περασμένο Ιούνιο η Microsoft ανακοίνωσε ότι η επίσημη εφαρμογή αναμένεται να έρθει σύντομα στο Windows Store και πλέον αυτή η στιγμή ήρθε. Το Foursquare είναι μία αρκετά δημοφιλής υπηρεσία με περισσότερα από 35 εκ. μέλη και 4 δις check-ins σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, κλπ., παγκοσμίως.




Το Foursquare app διαθέτει ένα όμορφο σχεδιασμό, εκμεταλλεύεται αρκετά από τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης συνολικά. Η πλοήγηση στην εφαρμογή, τα check-ins, οι λίστες, κλπ., είναι όλα διαθέσιμα και εύκολα στη χρήση για όλους.




Μπορείτε να ανακαλύψετε μέρη που δεν έχετε επισκεφθεί στην πόλη που ζείτε με βάση τη δημοτικότητα ανάμεσα στα μέλη της υπηρεσίας, να δείτε φωτογραφίες, σχόλια, tips και μέρη που σας ενδιαφέρουν. Μάλιστα, οι προτεινόμενες τοποθεσίες είναι διαθέσιμες ακόμη και αν δεν έχετε δημιουργήσει τον δικό σας λογαριασμό.




Η εφαρμογή Foursquare για τα Windows 8, 8.1 και RT είναι διαθέσιμη σε όλους δωρεάν μέσα από το Windows Store.


Μετά την ανανέωση του YouTube app για Windows Phones, σειρά έχει η νέα έκδοση του Foursquare app φιλοδοξώντας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ετών και να δώσει άλλο αέρα στα check-ins.

Η προηγούμενη έκδοση του Foursquare για Windows Phones ήταν αρκετά ελλιπής, γι’ αυτό και η πλειονότητα των χρηστών στράφηκε στο 4th & Mayor, μια εναλλακτική εφαρμογή για το Foursquare πολύ πιο ποιοτική και χρήσιμη από την επίσημη.

WINDOWS PHONE 8

Πλέον, το Foursquare έφτασε στην τρίτη έκδοση και προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά που αλληλεπιδρούν καλύτερα με τα Windows Phones 8 και σε συνδυασμό με την ανανεωμένη εμφάνιση, η εφαρμογή είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Check-ins, tips, mayorships, κλπ., γίνονται όλα ακόμη πιο εύκολα.

Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα check-in μέσω NFC αν υπάρχουν τα αντίστοιχα badges, χαρακτηριστικό που αποκτά για πρώτη φορά το Foursquare app.




Η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον τη φωνητική δυνατότητα των Windows Phone 8 και έτσι μπορείτε να εξερευνήσετε και να κάνετε check-in απλά με τη φωνή σας. Επίσης, τα push notifications εμφανίζονται τώρα και στην οθόνη κλειδώματος για να μη χάνετε καμία ειδοποίηση. 

Τα Live tiles φροντίζουν να εμφανίζουν τις αντίστοιχες λεπτομέρειες και πλέον μπορείτε να καρφιτσώσετε περισσότερα από ένα tiles ατόμων και τοποθεσιών στην οθόνη έναρξης του Windows Phone, δυνατότητα που δεν ήταν διαθέσιμη στις προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής.



Το Foursquare app κυκλοφορεί δωρεάν για τους κατόχους Windows Phone 8 μέσω του Windows Phone Store. Τις επόμενες εβδομάδες είναι διαθέσιμο και στα Windows Phone 7.x.


via

Δεν υπάρχουν σχόλια: