Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Δαχτυλικό αποτύπωμα η Apple, τεχνολογία σάρωσης του ματιού η Samsung οι φήμες για το επερχόμενο Galaxy S5!!


Μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία σάρωσης του ματιού που κατατέθηκε από την Samsung ανακαλύφθηκε από το patentbolt υποδηλώνει ότι μια πρώιμη φήμη ότι το επερχόμενο Galaxy S5 θα μπορούσε απλώς να την μετατρέψει σε πραγματικότητα.

Η eye-scanning τεχνολογία της Samsung θα χρησιμοποιήσει την τεχνική της ιριδοσκόπησης. Οι καθιερωμένες τεχνικές σάρωσης της ίριδας προσφέρουν πλεονεκτήματα, όπως η ταχύτερη ανίχνευση του αμφιβληστροειδούς από τους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά είναι αρκετά δαπανηρές, έτσι η Samsung θα χρησιμοποιήσει τη δική της εφαρμογή για τη μείωση του κόστους.

Οι εικόνες της ευρεσιτεχνίας δείχνουν ένα smartphone με τα απαραίτητα εξαρτήματα στο εσωτερικό (κάμερα, αισθητήρα προσέγγισης, την εκπομπή φως, τη λήψη φως και τις μονάδες τροφοδοσίας). Ο αισθητήρας εγγύτητας θα αισθανθεί όταν ένα αντικείμενο έχει προσεγγίσει τη φωτογραφική μηχανή και μια μονάδα μονάδα ανίχνευσης της ίριδας θα σαρώσει την ίριδα και θα την αντιπαραβάλει με τις πληροφορίες ίριδας ενός χρήστη που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή.

Είναι ένα θέμα τεχνικό, με περισσότερες λεπτομέρειες να είναι διαθέσιμες εδώ, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι ακόμη και αν η eye-scanning τεχνολογία της Samsung δεν είναι έτοιμη εγκαίρως για το Galaxy S5, θα κάνει σίγουρα την εμφάνιση της σε μελλοντικά smartphones τηςSamsung.

Πηγή : sammobile.com , techfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: