Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ingress έφτασε η ώρα για το απόλυτο virtual reality game



Εάν περιμένετε υπομονετικά για το πολυαναμενόμενο Ingress Android παιχνίδι, υπάρχουν καλά νέα, πλέον έπαψε να είναι σε beta ανάπτυξη και μπορείτε να το κατεβάσετε από το κατάστημα Google Play. 


Για εκείνους από εσάς που δεν έχετε ακούσει για το νέο Ingress Android παιχνίδι,είναι μια μοναδική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να παίρνει την πραγματική τοποθεσία σας και να την επικαλύπτει με μια εικονική εμπειρία πάνω του.

Το Ingress Android παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να επισκεφθείτε πραγματικές τοποθεσίες για τη συλλογή στο παιχνίδι “Exotic Matter”, ενώ μάχεστε ενάντια σε αντίπαλες παρατάξεις για τον εδαφικό έλεγχο. Για μια γρήγορη επισκόπηση του νέου Ingress Android gameplay δείτε το δύο λεπτών βίντεο που ακολουθεί.



“Αυτός ο κόσμος γύρω σου δεν είναι αυτό που φαίνεται. Το μέλλον μας είναι σε κίνδυνο και θα πρέπει να επιλέξετε μια πλευρά. Μια μυστηριώδης ενέργεια έχει βρεθεί από μια ομάδα επιστημόνων στην Ευρώπη. Η προέλευση και ο σκοπός της δύναμης αυτής είναι άγνωστη, αλλά ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Πρέπει να το ελέγξουμε ή θα μας ελέγχουν”.

“The Enlightened” επιδιώκει να αγκαλιάσει τη δύναμη, που αυτή η ενέργεια μπορεί να εναποτεθεί επάνω σε μας. ” The Resistance ” αγωνίζονται για την υπεράσπιση και να προστατεύσει ότι έχει απομείνει από την ανθρωπιά μας. Εγκαταστήστε το Ingress και μετατρέψτε τον κόσμο σας”.

Το νέο παιχνίδι Ingress Android είναι τώρα διαθέσιμο για download από το Google Play Store δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: