Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Samsung Galaxy Grand 2 με στοιχεία από Galaxy S4 και Note 3



Η Samsung ανακοίνωσε τον διάδοχο του Galaxy Grand, το Galaxy Grand 2, το οποίο έρχεται αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχο του, με το κάλυμμα της πλάτης να έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με αυτό του Samsung Galaxy Note 3, το οποίο είναι μια μίμηση δέρματος, με ραφές γύρω, γύρω.


Το Galaxy Grand 2 τρέχει το Android 4.3 Jelly bean και είναι μια dual SIM συσκευή με 5,2 ιντσών HD TFT οθόνη με ανάλυση 720×1280 pixels. Τροφοδοτείται από έναν 1.2GHz quad core επεξεργαστή μαζί με 1.5GB RAM. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μια 8 megapixelautofocus κάμερα που συνοδεύεται από ένα φλας LED, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 1.9 megapixel. Έρχεται με 8GB ενσωματωμένη αποθήκευση, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως 64GB μέσω κάρτας microSD.


Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi – Fi, Bluetooth, GPS / AGPS, micro USB και 3G (HSPA +). Τo smartphone έχει διαστάσεις 146.8×75.3×8.9 χιλιοστά και ζυγίζει περίπου 163 γραμμάρια. Η μπαταρία των 2600mAh μπορεί να προσφέρει έως και 17 ώρες χρόνο ομιλίας. Το Samsung Galaxy Grand 2 θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, ροζ και λευκό χρώμα σε επιλεγμένες χώρες.



Η Samsung αποφάσισε να προφορτώσει το Galaxy Galaxy Grand 2 με κάποιες από τις δημοφιλείς εφαρμογές που έχουν τα κορυφαία smartphones της, όπως το Galaxy S4 και Galaxy Note 3. Αυτές είναι οι Story Album, S Travel, S Translator , Sound & Shot, Samsung Hub, Group Play, Samsung Link.

πηγή : techfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: