Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Samsung Galaxy S4: Η αναβάθμιση σε Android 4.3


Η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S4 στην έκδοση Android 4.3 προσφέρει πολλές βελτιώσεις σέ όλους τους τομείς... Η συσκευή πλέον είναι αισθητά πιο γρήγορη σε σχέση με την προηγούμενη εκδοσή ...(όχι ότι δεν ήταν γρήγορη)


Αυτό φαίνεται και από τις μετρήσεις με την εφαρμογή AnTuTu Benchmark με την συσκευή τώρα να πιάνει σκορ 29738 σε σχέση με το 27620 που έπιανε με την έκδοση Android 4.2.2




 
 Συγκριτικά με το Sony Xperia Z και το HTC one τα οποία βέβαια δεν έχουν πάρει αναβάθμιση σε android 4.3





Αλλαγή υπάρχει και στον browser της Samsung που πλέον μπορεί να ανοίγει σε full screen. Επίσης βελτιωμένο είναι και το λογισμικό της φωτογραφικής μηχανής και του άλμπουμ.Οι  φωτογραφίες είναι αισθητά πιο καθαρές σε σχέση με πρίν.



Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η βελτιωμένη λειτουργία ανάγνωσης που πλέον έχει ενσωματωθεί στην μπάρα για άμεση πρόσβαση και δίνει στην οθόνη και σε εφαρμογές που περιέχουν κείμενο μία κίτρινη απόχρωση κάνοντας πλέον την ανάγνωση βιβλίων ευχάριστη.



Ανανεωμένη και με πολλές νέες δυνατότητες είναι και η εφαρμογή SHealth που πλέον γίνεται ένας προσωπικός γυμναστής. Επιτρέπει την παρακολούθηση πολλών παραμέτρων σε αθλήματα οπως τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο έχοντας την δυνατότητα να θέσει και στόχους.  Με το android 4.3 η συσκευή πλέον μπορεί να αναγνωρίζει συσκευές που χρησιμοποιούν το πρότυπο ANT+ όπως παλμογράφους , ψηφιακές ζυγαριές και άλλες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: