Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Samsung Galaxy S3: Προβλήματα με την αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly bean



Μόλις πριν από δύο εβδομάδες η Samsung ξεκίνησε την κυκλοφορία του Android 4.3 Jelly bean για το Galaxy SΙΙΙ. Το νέο firmware έφερε μια ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά και υποστήριξη για το Galaxy Gear SmartWatch, αλλά μαστίζεται από πολλά προβλήματα.

Οι πρώτοι που εγκατέστησαν την αναβάθμιση ανέφεραν ότι το Galaxy S III τους δεν ανταποκρινόταν σε διάφορες περιπτώσεις, κολλούσε, ήταν ανίκανο για σωστό multitasking λόγω της κακής διαχείρισης RAM, είχε προβληματική αναπαραγωγή μουσικής και ακόμη εξαντλούσε την μπαταρία γρήγορα.

Η Samsung UK απάντησε με μια επίσημη δήλωση λέγοντας τα εξής :

“Καθώς ερευνούμε σήμερα τα ζητήματα που αναφέρθηκαν με την Galaxy S3 4.3 Jelly bean ενημέρωση, η αναβάθμιση των υπηρεσιών έχει προσωρινά ανασταλεί. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία και θα μεριμνήσουμε ώστε να συνεχιστεί η αναβάθμιση των υπηρεσιών το συντομότερο δυνατό“.



Έτσι η Galaxy SΙΙΙ ενημέρωση από το Kies και την υπηρεσία OTA έχει ανασταλεί . Ελπίζουμε Samsung να επιλύσει αυτά τα ζητήματα γρήγορα και να συνεχίσει την εγκατάσταση σύντομα. Το Galaxy S III παραλείπει το Android 4.2.2 και οι ιδιοκτήτες του περιμένουν ένα χρόνο για να πάρουν μια νεότερη έκδοση του Android από την επίσημη 4.1 Jelly bean ROM που κυκλοφόρησε το 2012.

Καθώς oλα αυτά συμβαίνουν, σήμερα άρχισε να γίνεται αναβάθμιση σε 4.3 στο Galaxy Note 2 και μένει να δούμε αν αυτό θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

via 

Δεν υπάρχουν σχόλια: