Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Samsung Galaxy Note 2 : Android 4.3 Jelly bean update

photo via SamMobile

Η Samsung έχει   ξεκινήσει την ενηαιτις δύο διεθνείς εκδόσεις του Galaxy Note 2 ( GT - N7100 και GT - N7105 ) σε Android 4.3 , μια αλλαγή που φέρνει μια πληθώρα από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην εμπειρία του χρήστη . 


Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Galaxy Note 2 θα λάβει μια σημαντική ενημέρωση firmware - η συσκευή ξεκινήσε με Android 4.1.2  , τον Οκτώβριο του 2012 και έχει κολλήσει με την έκδοση από τότε .

Κάποιες από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έρχονται στο Note 2 ( GT - N7100 ) και στο Note 2 LTE ( GT - N7105 )  4,3 Jelly Bean:

Υποστήριξη για το Galaxy Gear SmartWatch
Samsung Knox σουίτα ασφαλείας , το Samsung app πληρωμών Wallet
Υποστήριξη για την εντολή TRIM , η οποία θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοση της αποθήκευσης flash
Καλύτερη διαχείριση RAM , GPU οδηγούς , και , γενικά, τη βελτίωση των επιδόσεων
UI ενημερωμένη έκδοση που μοιάζει με το Galaxy S4
Νέα lockscreen , νέες λειτουργίες οθόνης , ονειροπόληση , τρόπο οδήγησης , προσφυγή κοινοποιήσεις
Μετακινήση εφαρμογώ σε κάρτα SD
Voice New S και νέες φωνητικές εντολές



Προς απογοήτευση όσων ήλπιζαν ότι το Note 2 θα έπαιρνε μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου S Pen όπως στo Note 3 , η ενημέρωση δεν φέρει τίποτα σε αυτό το τμήμα . 

Είναι πιθανό όμως ότι χαρακτηριστικά όπως το Command Air  , καθώς και τη βελτίωση της αναζήτησης μπορεί να έρθουν στο Note 2 σε μελλοντική ενημέρωση. 

Σε αντίθεση με την κακότεχνη Android 4.3 ενημέρωση για κάποιες εκδόσεις του Galaxy S3 και Galaxy S4 , αυτή η ενημερωμένη έκδοση φαίνεται να είναι πολύ πιο σταθερή αναφέρουν κάποιοι που ήδη την δοκίμασαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: