Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Sony Xperia, Αναβάθμιση σε Android 4.3 και 4.4



Η Google ανακοίνωσε το Andoid 4.4 KitKat μαζί με το Nexus 5 πριν λίγες μέρες και σήμερα, η Sony αποκάλυψε τα σχέδια της σχετικά με τις ενημερώσεις Android για τις φορητές συσκευές της.

H Sony ανακοίνωσε τα σχέδια της σχετικά με την ενημέρωση Android 4.3 Jelly Bean μέσω του επίσημου blog της.

H εταιρεία αναφέρει πως, το Android 4.3 Jelly Bean θα φτάσει στα Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL,Sony Xperia ZR, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z Ultra, Sony Xperia Z1 και στο Sony Xperia tablet Z. Η διάθεση του λογισμικού θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα, και όπως συνηθίζεται η αναβαθμίσεις θα διατίθενται περιοχή ανά περιοχή.

Η λίστα με τις συσκευές που θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly Bean, δεν περιορίζεται στα κορυφαία smartphones της εταιρείας, και έτσι  τα Sony Xperia T, Sony Xperia TX και Sony Xperia V θα λάβουν την σχετική ενημέρωση.

Η Sony επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Android 4.4 KitKat. Έτσι, τα Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL, Sony Xperia Z Ultra, Sony Xperia Z1 και Sony Xperia tablet Z θα λάβουν την σχετική ενημέρωση.Χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για τις υπόλοιπες συσκευές της σειράς Xperia.

Η Google ανακοίνωσε ότι το Android 4.4 KiKat δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να «τρέξει» σε συσκευές με 512MB RAM, μιας και πρόκειται για μία από τις πιο φιλικές προς την RAM έκδοση του λειτουργικού οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε το συγκεκριμένο update να φτάνει σε πολλές συσκευές Xperia, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για κανένα άλλο μοντέλο πέρα από τα παραπάνω.

via sonymobile.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: