Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Circuit Scribe: Ένα στύλο για την δημιουργία κυκλωμάτων σε χαρτί


Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις έχουν καταλήξει σε ένα αγώγιμο μελάνι με βάση το νερό που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε κυκλώματα που εργάζονται σε ένα συνηθισμένο κομμάτι χαρτί. 

Έχουν συσκευάσει το προϊόν σε ένα στυλό rollerball, που ονομάζεται Circuit Scribe, και αν θέλετε να είστε ένας από τους πρώτους που θα το έχουν,μπορείτε να υποστηρίξεται το έργο στο Kickstarter τώρα.




Το Circuit Scribe έχει ως στόχο να κατασκευάσετε κυκλώματα και ο περιορισμός είναι μόνο η φαντασία σας, ένα μόνο στυλό θα κοστίσει μόνο $ 20, ένα με επιπλέον $ 10 θα έχετε ένα σωρό άλλες αντιστάσεις, πυκνωτές, μπαταρίες και διακόπτες, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείται πράγματα αμέσως. 


Υπάρχει ακόμα και πακέτο $ 100 με δεκάδες επιπλέον στοιχεία, όπως ήχο buzzers, αισθητήρες φωτογραφίας, και ένα κινητήρα. Το συγκεκριμένο, μείγμα νερού-ασημί-κυτταρίνης του κυκλώματος Scribe δεν είναι το πρώτο αγώγιμο μελάνι προϊόν στην αγορά, αλλά κρίνοντας από το παρακάτω βίντεο, φαίνεται πολύ καλύτερο να συνεργαστεί σε σχέση με  μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω.



πηγή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: