Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Asus Transformer Book Trio: Windows για την εργασία Android για την διασκέδαση.


Το Trio Book Transformer είναι μια περίεργη συσκευή , ακόμα και για τα πρότυπα της Asus ».


Το παρατσούκλι Trio του προέρχεται από την ικανότητά να λειτουργεί ως ένας κανονικός φορητός υπολογιστής, tablet , ή , συνδέοντας μια οθόνη μέσω του micro - HDMI θύρα , ακόμη και ως ένα desktop PC . 

Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Computex στις αρχές του καλοκαιριού, η συσκευή συνδυάζει Windows 8 και Android με ένα μοναδικό τρόπο - όταν το tablet είναι συνδεδεμένο με το " πληκτρολόγιο " , τα Windows είναι υπεύθυνα και η συσκευή λειτουργεί από τον επεξεργαστή της Intel στο εσωτερικό , με τη βοήθεια των 4GB RAM . 

Όταν αποσυνδέετε την οθόνη από το πληκτρολόγιο, μεταμορφώνεται σε Android tablet και τρέχει σε έναν 1,6 GHz Intel Atom Z2760 επεξεργαστή με 2GB μνήμης RAM . Ουσιαστικά , το τρίο είναι δύο ξεχωριστές συσκευές που έχουν συγχωνευθεί σε μια , τρέχει δύο πολύ διαφορετικά λειτουργικά συστήματα .

Asus αναδεικνύει τη διπλή φύση του Τρίο Book Transformer με σχετικό βίντεο, το οποίο αναθέτει το ρόλο της παραγωγικότητας στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft , και την πλευρά της ψυχαγωγίας για το Android 4.2 . Πραγματικά μια ενδιαφέρουσα συσκευή που αυτή τη φορά πρόκειται να δώσει στην Asus το πάνω χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: