Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Galaxy Gear 2: Ήρθε και φέρνει μαζί και ένα φίλο




Η Samsung λανσάρει τη δεύτερη γενιά του SmartWatch της μόλις πέντε μήνες μετά την πρώτη , το Galaxy Gear 2, έκανε το ντεμπούτο του . Αλλά αυτή τη φορά ερχεται σε 2 εκδόσεις .

Το Gear 2  και Gear 2 Νέο επεκτείνει την wearable γραμμή της Samsung σε ένα ζεύγος smartwatches . Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο νέων μοντέλων είναι ότι η Neo στερείται μια φωτογραφική μηχανή. Επίσης , η κάμερα για το Gear 2 είναι πλέον ενσωματωμένη στο κύριο σώμα ρολόι αντί για ιμάντα , όπως ήταν στην πρώτη γενιά. Αυτό είναι ένα μεγάλο συν για τους ιδιοκτήτες που μπορεί να θέλουν να ανταλλάξουν το παρεχόμενο λουράκι με ένα από τα δικά τους .



Όπως ήταν αναμενόμενο , υπάρχουν αναβαθμίσεις. Κάθε ένα από τα δύο νέα smartwatches περιλαμβάνει έναν αισθητήρα ρυθμού της καρδιάς , καθώς και τους τρόπους άσκησης , καθιστώντας τα προσωπικούς βοηθούς άσκησης. Τα ρολόγια έχουν πλέον τις δικές τους συσκευές αναπαραγωγής μουσικής , επίσης , είναι σε θέση να δώσουν ήχο σε ασύρματα ακουστικά Bluetooth .



Τα ρολόγια έχουν επίσης ένα πομπό υπερύθρων ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως βασικό τηλεχειριστήριο για την τηλεόρασή σας , όπως ακριβώς και τα τελευταία τηλέφωνα της εταιρείας.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που υπάρχει μέσα τους :  Αυτή η γενιά της Samsung smartwatches τροφοδοτείται από Tizen , τον οποίον η Samsung λέει τώρα είναι επίσημο λειτουργικό σύστημα του wearables.



Όπως και το αρχικό Galaxy Gear , το Gear 2 και Gear 2 Neo διαθέτουν μια  320 x 320 1.63 - ιντσών οθόνη αφής . Τα νέα μοντέλα έχουν έναν dual-core επεξεργαστή 1GHz ( η αρχική ήταν single -core chip 800MHz ), καθώς και 512MB μνήμης RAM και 4GB της αποθήκευσης ( ίδιο με το πρωτότυπο ) .


Χωρίς την κάμερα 2 megapixel , το Gear 2 Neo είναι λίγο ελαφρύτερο από το Gear 2 , 55 gr έναντι 68 gr. Και τα δύο ρολόγια είναι διαθέσιμα σε Charcoal Black and Άγρια Orange , ενώ το Gear 2 έρχεται επίσης σε Gold Brown και το Gear 2 Neo μπορεί να έρθει σε αριστοκρατικό Mocha Gray .

Δεν υπάρχουν σχόλια: