Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

LG G Pro 2: Eπίσημα με 5.9 ιντσών οθόνη και Android 4.4 KitKat


Η LG ανακοίνωσε επίσημα στην Κορέα το G Pro 2 Android phablet. Ο διάδοχος του Optimus GPro διαθέτει μια μεγαλύτερη 5.9 ιντσών Full HD IPS οθόνη και πλούσια χαρακτηριστικά.

Με ένα πλήκτρο λειτουργίας/κλειδώματος και ήχου που βρίσκεται στο πίσω μέρος του, το LG GPro 2 ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα που εισήχθη με το LG G2. Το phablet θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, σε ασημί, λευκό και τιτάνιο.

Το G Pro 2 είναι το πρώτο smartphone της LG που θα επωφεληθεί από μια ενισχυμένη κάμερα 13MP με OIS + ( Optical Image Stabilizer Plus) και προηγμένες λειτουργίες ιδανική για τη δημιουργία και ανταλλαγή φωτογραφικού περιεχομένου . 

Oι αισθητήρες και ο φακός της πίσω και της μπροστινής κάμερας του G Pro 2 έχουν αυξηθεί τόσο σε μέγεθος όσο και την ευαισθησία, για εικόνες που ανταγωνίζονται πολλές αυτόνομες φωτογραφικές μηχανές. Μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά προηγμένη λήψης εικόνας ενσωματωμένα στο G Pro 2 είναι:
● 120fps HD εγγραφή βίντεο και αργή κίνηση Μοντάζ: Εγγραφές στα 120fps HD και επιτρέπει την επεξεργασία βίντεο σε τρεις διαφορετικές ταχύτητες - το ήμισυ αργή κίνηση , το ένα τέταρτο αργή κίνηση και πρωτότυπο
● 4K ULTRA εγγραφής HD : βίντεο σε λειτουργία υπερ-υψηλής ανάλυσης για αναπαραγωγή σε 4K τηλεοράσεις
● Magic Focus : Μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας , ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το προτιμώμενο βάθος της εστίασης πριν από την αποθήκευση . Οι χρήστες μπορούν επίσης να πατήσουν το ' All in Focus », το εικονίδιο για να ρυθμίσετε την εστίαση σε όλα τα σημεία της εικόνας .
● Φυσικό Flash : προσφέρει μια πολύ πιο ισορροπημένη θερμοκρασία χρώματος και την έκθεση σε σύγκριση με την κανονική flash, η οποία οδηγεί σε μια πιο φυσική εικόνα όπως ακριβώς είναι στην πραγματική ζωή.
● Flash για Selfie : Μειώνει το μέγεθος της οθόνης προεπισκόπησης και προσθέτει ένα λαμπρό λευκό φόντο για πιο «μαλακό» φωτισμό σε λειτουργία αυτοπροσωπογραφίας.
● Burst Shot : Παίρνει μέχρι 20 συνεχείς λήψεις και τις επεξεργάζεται αυτόματα για να δημιουργήσουν ένα βίντεο με τις εικόνες που έχετε τραβήξει
● Gallery Κολάζ : Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τις φωτογραφίες από τη συλλογή τους, για να δημιουργήσουν ένα κολάζ για εύκολη φόρτωση στις αγαπημένες σας τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης


Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Οθόνη: 5.9 ιντσών Full HD IPS (1920 x 1080), Slim Bezel
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.26 GHz Quad-Core
Γραφικά: Qualcomm Adreno 330
Μνήμη: 3GB RAM
Μπροστά κάμερα: 2,1 Megapixel
Πίσω κάμερα: 13.0 megapixel OIS+, LED φλας
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/32GB (επέκταση με microSD)
Συνδεσιμότητα: Bluetooth Smart Ready (BT 4.0) / USB / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC / SlimPort
Διαστάσεις:157.9 x 81.9 x 8.3 χιλιοστά
Βάρος: 172 γραμμάρια
Μπαταρία: 3.200 mAh
Λειτουργικό: Android 4.4 KitKat

Η LG έχει προσθέσει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά στο δικό της Emotional UX. Το Knock Code είναι ένα από αυτά, που επιτρέπει στο χρήστη να ξεκλειδώσει τη συσκευή του χτυπώντας την οθόνη χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο συνδυασμό.Δεν έχουν ανακοινωθούν οι διεθνείς τιμές και η διαθεσιμότητα του LG G Pro 2 ακόμα. Η LG θα παρουσιάσει τη συσκευή κατά τη διάρκεια της MWC αυτό το μήνα.


LG-G-Pro-2__04



πηγή techfan.gr, lgnewsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια: