Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Samsung Galaxy S4 Android 4.3: Η ενημέρωση ξεκινάει ξανά.



Ορισμένοι χρήστες στην Ευρώπη βλέπουν το Samsung Galaxy S4 και S III τους να λαμβάνουν την Android 4.3 Jelly bean ενημέρωση με σκοπό να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κάτοχοι τους με θέματα στην μπαταρία, πληκτρολόγιο και ξαφνικές επανεκκινήσεις .

Η ενημερωμένη έκδοση για πρώτη φορά κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό αλλά σύντομα διαπιστώθηκε ότι είχε πολλά bugs και αυτός ήταν ο λόγος σταμάτησε η διάθεση της. Τώρα μετά από την AT & T που διαθέτει την σταθερή ενημερωμένη έκδοση έχει αρχίσει να απλώνετε και σε άλλες περιοχές.

Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει βελτιώσεις στην απόδοση, με το Galaxy S4 να υποστηρίζει τοGalaxy Gear και το Knox, μαζί με το Group Play 2.5 και άλλα. Οι χρήστες που έχουνεγκαταστήσει το buggy 4.3 update θα λάβουν σύντομα ένα μικρό patch μέσω του Samsung Kies.Το Galaxy S4 θα πρέπει να λάβει το Android KitKat σύντομα, καθώς η 4.3 δεν είναι η τελευταία ενημέρωση.


Προβλήματα με την μπαταρία στο Samsung Galaxy S4 με Android 4.3

Η νέα ενημερωμένη έκδοση είναι αριθμός build 1337UCUEMK2 - η τελευταία ήταν 1337UCUEMJ9. Έτσι, η Samsung είχε να αλλάξει κάτι, αλλά ο πολύ σύντομος χρόνος ολοκλήρωσης Δείχνει ότι δεν ήταν τίποτα σημαντικό (ορισμένοι χρήστες ανέφεραν θέματα στην έκδοση MJ9 στο πληκτρολόγιο).

Η ενημερωμένη έκδοση σε 4,3 είναι αρκετά μεγάλη με 719MB, αν έρχεστε από το λογισμικό Android 4.2. Υπάρχει επίσης ένα patch από MJ9 σε ΜΚ2 για τους ανθρώπους που έχουν ήδη την τελευταία έκδοση 4,3 με μόλις 28.07MB. Ξεκινήστε σφυρηλάτηση το κουμπί ενημέρωσης - δεν υπόσχεται, όμως.

πηγή 1,

Δεν υπάρχουν σχόλια: