Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Red Dragon 6K...Μάτι ανθρώπου

Το 4K δεν είναι πια καλό. Ξέρεις τι είναι καλό το 6K. Ναι, η νέα φωτογραφική μηχανή από τη εταιρία Red, είναι ικανή να πραγματοποιήσει 6K βίντεο υπέρ υψηλής ευκρίνειας δέκα φορές περισσότερο από ένα βίντεο 1080p.





Η εταιρία εργάζεται για να περάσει η καινούργια αυτή high-end σπονδυλωτή φωτογραφική μηχανή,  Red Dragon 6K στα χέρια των κινηματογραφιστών. Ο αισθητήρας παράγει απίστευτα επίπεδα λεπτομέρειας και δυναμικό εύρος, εμφανής σε αυτό το όμορφο καρέ από βίντεο.

Μετά από μια σημαντική καθυστέρηση από την ανακοίνωσή του τέλη Αυγούστου του 2012 ο 6K αισθητήρας της Red Dragon είναι επιτέλους έτοιμος - και φαίνεται να έχει άξιζε την αναμονή. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας μπορεί να πραγματοποιήσει βίντεο λεπτομερώς σε ανάλυση 6.000 x3.000pixel. 

Αν ήταν μια φωτογραφική μηχανή η Red Dragon θα ήταν μια φωτογραφική ανάλυσης 19-megapixel, με την εταιρεία να έχει ήδη δώσει στο κοινό τα πρώτα καρέ και βίντεο από την 6K πρωτότυπη με τα αποτελέσματα να είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθώς εκτός από την υψηλή ανάλυση είναι ικανή να κινηματογραφεί με 100 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η συγκεκριμένη βέβαια κάμερα απευθύνεται αποκλειστικά για επαγγελματίες του είδες και κινηματογραφικά στούντιο καθώς η αρχική τιμή της αγγίζει τα 30.000 δολάρια.

Απολαύστε το βίντεο.


RED EPIC DRAGON - IT'S THE REAL DEAL ! from Mark Toia on Vimeo.

πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια: