Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Sony NEX-5T: Η νέα compact Camera.

Σήμερα, η Sony ανακοίνωσε τη NEX-5T Compact System Camera, με ενσωματωμένο Wi-Fi,Near-Field Communications (NFC) και με ένα γρήγορο υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης. Η νέα φωτογραφική μηχανή διαθέτει 16.1MP αισθητήρα, που επιτρέπει στην κάμερα να λάβει περισσότερο φως κατά τη διάρκεια της λήψης εικόνας και προσεγγίζει μια DSLR εμπειρία σε μια point-and-shoot συσκευή.

Ένας SELP1650 motorized zoom φακός περιλαμβάνεται με τη νέα φωτογραφική μηχανή, oοποίος φτάνει τα 3 εκατοστά πάχος όταν πλήρως ανασυρθεί. Ο φακός περιέχει ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot.



Η νέα NEX-5T φωτογραφική μηχανή είναι η πρώτη Sony φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό που χαρακτηρίζεται NFC, δίνοντας μεγαλύτερη άνεση που με το πάτημα ενός κουμπιού συνδέετε ασύρματα με συμβατά Android smartphones και tablets. Η σύνδεση ενεργοποιείται αυτόματα μόλις η κινητή συσκευή αγγίζει την κάμερα, επιτρέποντας το άμεσο μοίρασμα εικόνων και βίντεο μεταξύ των συσκευών.



Η  Sony NEX-5T  έχει αισθητήρα 16.1MP EXMOR APS-C και επεξεργαστή εικόνας BIONZ, TFT LCD περιστρεφόμενη οθόνη 3-ιντσών 921,600dots, υποστηρίζει αυτόματη εστίαση 25 σημείων, ISO100-25600, 10fps burst mode,WiFi, NFC, miniHDMI και δέχεται διαφόρων ειδών κάρτες μνήμης SD/SDHC/SDXC και Memory Stick PRODuo/Pro-HG.


Για συσκευές χωρίς NFC, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν ασύρματα εικόνες και βίντεο μεταξύ συμβατών συσκευών με τη χρήση Wi-Fi και την PlayMemories Mobile εφαρμογή της Sony που διατίθεται για το iOS και το Android. Η νέα μηχανή είναι συμβατή με μια ποικιλία E-mount εναλλάξιμων φακών της Sony. Συνολικά, 16 διαφορετικοί φακοί είναι τώρα διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένων διάφορων premium μοντέλων Carl Zeiss και G φακών.


Sony NEX-5T
Αισθητήρας 16.1MP EXMOR APS-C
Επεξεργαστής εικόνας BIONZ
Σύστημα αυτόματης εστίασης 25 σημείων
ISO 100-25600
10fps burst mode
Περιστρεφόμενη οθόνη αφής 3” TFT LCD (921.600dots)
WiFi, NFC
Υποδοχές miniHDMI, USB 2.0
Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD/SDHC/SDXC
Υποδοχή για Memory Stick PRO Duo/Pro-HG

Η NEX-5T θα προσφέρετε σε ασημί, μαύρο και λευκό χρώμα για περίπου $ 700 σε ένα κιτ με ένα 16-50mm zoom φακό (μοντέλο SELP1650). Θα είναι διαθέσιμη για αγορά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

πηγή 1 , 2 

Δεν υπάρχουν σχόλια: