Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Call of Duty Ghosts: Οι απαιτήσεις στα PC


Ακόμα ένας τίτλος που βάζει σε σκέψεις, για αναβαθμίσεις του PC σας. Θέλετε να απολαύσετε το Call of Duty: Ghosts στο PC σας; Τότε θα χρειαστείτε 50GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό σας δίσκο.

Η Nvidia κοινοποίησε το σύνολο των ελάχιστων και προτεινόμενων χαρακτηριστικών που πρέπει να πληρεί το PC σας για το επερχόμενο Call of Duty και φανέρωσε ότι - συν των 50GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο - ο τίτλος απαιτεί και 6GB RAM.

Δείτε αναλυτικά τις ελάχιστες απαιτήσεις: 

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit
Επεξεργαστής: IntelCore 2 DuoE8200 στα 2.66 GHz/ AMD PhenomX3 8750 στα 2.4 GHz ή καλύτερο.
RAM: 6GB
Ελεύθερο χώρο στο σκληρό: 50GB
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 550 Ti / ATI RadeonHD 5870 ή καλύτερη
Κάρτα ήχου: Συμβατή με DirectX
Σύνδεση στο internet για ενεργοποίηση του προϊόντος.

Παρόλα αυτά, προτείνεται από την Nvidia χρησιμοποίηση κάρτας γραφικών Nvidia GeForce GTX 780, για να απολαύσετε τον τίτλο στο μέγιστα settings. Οι τόσο υψηλές απαιτήσεις, οφείλονται μάλλον σε μια προσπάθεια της Nvidia να ανέβει "επίπεδο" όσο αφορά το γραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τον AndrewBurnes, διευθύνων σύμβουλο της Nvidia, "για να παίξει κάποιος παιχνίδια με ανάλυση 4Κ, θα χρειαστεί φυσικά ένα υπερσύγχρονο σύστημα υπολογιστή, ένα σύστημα που περιλαμβάνει SLI GeForceGTX 770s, GTX 780s, ή GTX SLI TITANs. Μόνο αυτά τα συστήματα δύνανται να δείξουν την αληθινή δύναμη τίτλων όπως τα Assassin's Creed 4: Black Flag, Batman: Arkham Origins, Call of Duty: Ghosts και Watch Dogs."

Το Call of Duty: Ghosts αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2013 για PC, XboxOne, PS3, Xbox 360 και WiiU, ενώ στο PS4 θα διατεθεί στις 29 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: