Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Acer Liquid S2 εγγραφή βίντεο σε άλλη διάσταση 4Κ!

Acer Liquid S2, το πρώτο smartphone με κάμερα για 4K video και 4G LTE
Tο Acer Liquid S2 μπορεί να κάνει το 4K video πραγματικότητα για όλους καθώς πρόκειται για το πρώτο smartphone με κάμερα που καταγράφει 4K video.








Το πρώτο smartphone του πλανήτη με κάμερα που γράφει 4K video και λειτουργικό Android είναι γεγονός. Το Acer Liquid S2 δεν είναι μικρό με την full HD 1080p IPS οθόνη με διαγώνιο 6 ίντσες. Ούτε θέλει να κρύψει την κάμερα των 13 megapixel που χρησιμοποιεί η Acer για το 4K video, ενώ εμπρός έχει κάμερα 2 Megapixel για βίντεο λήψεις που φτάνουν σε ποιότητα το 1080p.

Τον έλεγχο του Acer Liquid S2 εκτός από το Android 4.2 αναλαμβάνει ο Snapdragon 800 quad-core στα 2.2 GHz ένας από τους ποίο δυνατούς επεξεργαστές φορητών συσκευών που κυκλοφορεί με βοήθεια από 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου  επεκτάσιμα μέχρι τα 128 GB με microSD.. Εννοείται πως όλα τα ηλεκτρονικά όπως για παράδειγμα Bluetooth 4.0 LE,NFC, WiFi 802.11ac/a/b/g/n είναι παρόν μαζί με 4G LTE δίκτυο και μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh.Οι διαστάσεις του είναι 166x86x8.99 χλστ. 


Το Acer Liquid S2 χρησιμοποιεί Gorilla Glass 3 για να προστατέψει την οθόνη των 6 ιντσών και BSI αισθητήρες και στις δύο κάμερες για καλύτερες νυχτερινές λήψεις. Η κάμερα των 13 megapixel για 4K video χρησιμοποιεί LED ring flash, έχει φακό ευρείας λήψης 28 χλστ. και επιτρέπει τη λήψη 60 frames per second, μαζί με τη δυνατότητα λήψης slow motion video. 

Μαζί με το Android 4.2 η Acer έχει φορτώσει το Liquid S2 με πολλά apps, όπως Moodagent, Polaris Office, Swype αλλά και τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα Acer Float UI, Acer HD Channel, Acer Docs and Acer Remote Files, Acer Data Traffic Manager, Acer Float Caller, Acer Float, Acer Live Screen, Acer Print, Acer Easy hotspot apps.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποιες επιμέρους χώρες), τον Οκτώβριο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή διάθεσής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: