Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Android Kit Kat 4.4: Κάντε ένα διάλειμμα για Kit Kat

Android Kit Kat
Τελικά η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 δεν θα ονομάζεται Key Lime Pie, όπως φανταζόμασταν μέχρι σήμερα αλλά ….Kit Kat! Αυτό επιβεβαιώνουν τα νέα αγαλματάκια στο campus της Google.
H Google έχει μια ιστορία όσον αφορά την ονομασία των εκδόσεων του Android OS και την συσχέτισή τους με επιδόρπια όπως :Cupcake (1,5),Donut (1.6), Eclair (2.0), Froyo (2.2), Gingerbread (2.3),Honeycomb (3.0), Ice Cream Sandwich (4.0), Jelly Beam (4.1 - 4.3)...αλλά ποτέ δεν τα είχε συσχετίσει με κάποια εμπορική ονομασία όπως τώρα.


android kitkat yellow

Όπως όλα δείχνουν η Google σύναψε συνεργασία με την εταιρεία Hershey (που έχει τα δικαιώματα χρήσης της εμπορικής ονομασίας από την Nestle) προκειμένου να αποκτήσει την απαιτούμενη άδεια χρήσης της εμπορικής ονομασίας της σοκολάτας για την επόμενη έκδοση του Android, 4.4. και σαν δώρα τυχεροί μπορούν να κερδίσουν μια ταμπλέτα Nexus 7 ή, αυξημένο υπόλοιπο για αγορές από το Google Play  κάνοντας απλά «ένα διάλειμμα για Kit Kat».
Kitkat-android

Η καμπάνια προώθησης του Android στις ΗΠΑ ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τον Ιανουάριο του 2014. Σε αυτή θα συμμετέχουν 19 χώρες στις οποίες θα διανεμηθούν 50 εκατομμύρια Kit Kat, από τις οποίες αναφέρονται ονομαστικά η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Μέση Ανατολή, η Ρωσία και οι ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ, η συσκευασία των Kit Kat θα κρύβει κουπόνια για την κλήρωση 1.000 Nexus 7 tablets, 150.000 μονάδες αξίας 5 δολαρίων για αγορές από το Google Play καθώς και 20.000 κουπόνια για μια μεγάλη συσκευασία Kit KatMini.
Ενθουσιασμένοι;
Για την ιστορία όλων των εκδόσεων του Android μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ειδική σελίδα εδώ.
via 

Δεν υπάρχουν σχόλια: