Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Φήμες: H 5,25 ιντσών 2560 x 1440 AMOLED οθόνη του Galaxy S5 μπαίνει σε μαζική παραγωγή



Μια έκθεση από τη Νότια Κορέα λέει ότι η Samsung έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή 5,25 ιντσών οθονών για το επερχόμενο Galaxy S5 smartphone της. Η DDaily λέει ότι το Galaxy S5 θα έχει μια AMOLED οθόνη 5,25 ιντσών που θα διαθέτει μια εντυπωσιακή ανάλυση WQHD ή 2560 x 1440 (560 ppi).

Ωστόσο, η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα σχέδια ανάπτυξης του Galaxy S5. Ενώ η έκθεση μαζικής παραγωγής WQHD οθονών βασίζεται σε συνεντεύξεις από ανώνυμες πηγές του κλάδου από τη Νότια Κορέα, θα σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό εξακολουθεί να είναι απλά μια φήμη. 

Καθώς πλησιάζουμε στην CES 2014 και MWC 2014, διάφορες εκθέσεις έχουν υποστηρίξει ότι η Samsung θα παρουσιάσει και θα ξεκινήσει το Galaxy S5 αρχές του επόμενου έτους, ή τουλάχιστον νωρίτερα από ότι αρχικά αναμενόταν, καθώς η εταιρεία μπορεί να βιάζεται για να αναπληρώσει τις χαμηλότερες από το αναμενόμενο πωλήσεις του Galaxy S4 με μια νέα high end συσκευή. Ωστόσο, αυτές οι εκθέσεις δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ανταγωνιστές της Samsung φημολογείται ότι εργάζονται και αυτοί πάνω στις νέες κορυφαίες συσκευές τους συμπεριλαμβανομένων των HTC, Sony και LG.

πηγή techfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: