Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Word Flow, ρεκόρ Γκίνες σε ταχύτητα πληκτρολόγησης σε Windows Phone 8.1



Η Microsoft σπάει το ρεκόρ Γκίνες στη γρήγορη πληκτρολόγηση με το νέο word flow στα Windows Phone 8.1.

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά των Windows Phone 8.1 που παρουσίασε η Microsoft στο συνέδριο Build 2014 τις προηγούμενες ημέρες είναι το Word Flow. Το Word Flow χρησιμοποιεί την “slide-to-text” τεχνική για το πληκτρολόγιο στην οθόνη αφής των Windows Phones και υπόσχεται την πιο γρήγορη πληκτρολόγηση μηνυμάτων από κάθε άλλη συσκευή.

Με το Word Flow το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σύρεις το δάχτυλο πάνω από κάθε γράμμα του πληκτρολογίου και οι λέξεις θα τοποθετούνται αυτόματα στο πεδίο κειμένου. Αν και στην αρχή θα χρειαστεί λίγη εξάσκηση, η νέα μέθοδος αποδεικνύεται ιδιαίτερα προσιτή και γρήγορη για εσάς που δε θέλετε να χάνετε χρόνο κατά την πληκτρολόγηση και τη διόρθωση των λέξεων.

Μάλιστα, η μέθοδος του Word Flow που θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα Windows Phone 8.1 smartphones κατάφερε να ξεπεράσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες των 18.53 δευτερολέπτων στην ταχύτητα πληκτρολόγησης και πλέον κρατά τον τίτλο με 18.44 δευτερόλεπτα.

Το Word Flow για τα Windows Phone 8.1 θα υποστηρίζει αρχικά 16 διαφορετικές γλώσσες μεταξύ των οποίων Αγγλικά, Ρωσικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Τούρκικα, Ισπανικά, Γαλλικά. Τους επόμενους μήνες αναμένεται να προστεθούν ακόμη περισσότερες γλώσσες και ενδεχομένως τα Ελληνικά να είναι μία από αυτές.



source

Δεν υπάρχουν σχόλια: