Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Sony A7s : Μια mirrorless full-frame Φωτογραφική μηχανή για videographers


Οι φωτογραφικές μηχανές full-frame έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν τους φωτογράφους . Τώρα, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε μια νέα παραλλαγή full frame μηχανής , με εναλλάξιμο φακό που ονομάστηκε το A7S . Σε όσους αρέσει να τραβούν το βίντεο , χαρακτηριστικό είναι ότι οι A7S ( σε αντίθεση με το Α7 και A7r ) μπορεί να τραβήξει πλήρες βίντεο 4K .

Αλλά υπάρχει μια άλλη εντυπωσιακή βελτίωση των A7S : έχει ανώτατο όριο του ISO 409600 . Αυτός είναι ένα απίστευτος αριθμός που αντιστοιχεί στο pro - επίπεδο D4S της Nikon. Για την επίτευξη αυτού του είδους την ευαισθησία , είναι  φυσικό ότι η Sony θα πρέπει να μειώσει την ανάλυση του αισθητήρα full-frame, έτσι η A7S έχει ανάλυση 12.2 megapixels , έναντι 24,3 και 36,4 στην Α7 και A7r , αντίστοιχα .



Η Sony κάνει επίσης ένα σημείο να σημειωθεί ότι οι A7S είναι η μόνη full-frame ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιεί όλο το πλάτος του αισθητήρα κατά την εγγραφή 4K βίντεο . Αυτό σημαίνει ότι οι βελτιώσεις στην ευαισθησία και χαμηλό βάθος πεδίου θα είναι διαθέσιμο στους κινηματογραφιστές, καθώς και τους φωτογράφους . Ωστόσο, μόνο 1080p ή χαμηλότερη ποιότητα βίντεο μπορεί να καταγραφεί στην κάμερα. Για να εγγράψει ποιότητα βίντεο 4Κ απαιτεί μια εξωτερική συσκευή εγγραφής συνδεδεμένη μέσω HDMI .



Παράλληλα με τη φωτογραφική μηχανή , η Sony ανακοίνωσε επίσης στη NAB στο Las Vegas ότι εργάζεται σε ένα φακό ζουμ για λεία προσαρμογές σε εφαρμογές κινηματογράφου . Δεν υπάρχει καμία τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών που παρέχονται , είτε τη φωτογραφική μηχανή ή το νέο φακό , αλλά περιμένετε να έρθει στα βόρεια του 1.999 δολάρια τιμή του Α7 ζητούν .





source

Δεν υπάρχουν σχόλια: