Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

H Dropbox ανακοινώνει τα Dropbox για επιχειρήσεις, Carouselκαι το Mailbox για Android


H Dropbox είχε πολλά να ανακοινώσει χθες , ξεκινώντας με μια νέα υπηρεσία και δύο νέες εφαρμογές . Πρώτη είναι η Dropbox για τις επιχειρήσεις, η οποία επιτρέπει στις εταιρείες να πάρουν ένα λογαριασμό Dropbox για όλους τους υπαλλήλους τους , οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να διαχειρίζονται τους προσωπικούς και επιχειρηματικούς τους λογαριασμούς από την ίδια συσκευή και χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό .

Στη συνέχεια, υπάρχει μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Carousel. Η Carousel είναι μια συλλογή φωτογραφιών που συνδέεται με το λογαριασμό Dropbox σας και εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες σε απευθείας σύνδεση , μαζί με τοπικά αποθηκευμένες φωτογραφίες . Μπορείτε από την εφαρμογή αυτή να δείτε φωτογραφίες και σας επιτρέπει επίσης να τα μοιραστείτε τις φωτογραφίες με ένα άτομο η μία ομάδα ατόμων.



Τέλος , υπάρχει μία νέα εφαρμογή γραμματοκιβωτίου για το Android. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ήταν διαθέσιμη για iOS από πέρυσι και ήταν τότε που αποκτήθηκε από την Dropbox. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει πλέον μεταφερθεί πάνω στο Android ακριβώς όπως το iOS app, ενώ η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο τους λογαριασμούς Gmail και το iCloud και δεν μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Carousel και Γραμματοκιβώτιο από τους παρακάτω συνδέσμους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: