Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Sony RX100 M3 : Η καλύτερη κάμερα τσέπης που μπορείς να αγοράσεις έγινε καλύτερη



Μετά την RX100M2 του περασμένου έτους , η Sony ανακοινώσε την RX100M3 . Και όπως και ο προκάτοχός του , ο στόχος εδώ είναι να βελτιώσει και να προωθήσει μια φωτογραφική μηχανή που είναι ήδη λάβει επαίνους από τους χρήστες και συντριπτικά θετικές επιδόσεις από τον Τύπο . Ίσως το πιο σημαντικό συστατικό εδώ , ο αισθητήρας CMOS 20,9 megapixel, παραμένει αμετάβλητος . Αλλά η Sony έχει κάνει βελτιώσεις σε σχεδόν τα πάντα γύρω από αυτόν . Ο επεξεργαστή εικόνας για παράδειγμα είναι τώρα ο ίδιος Bionz X που βρίσκει κανείς στην Α7 και A7r .


Είναι το ίδιο εντυπωσιακή με τον προκάτοχό της όσον αφορά τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού και υπάρχει ενα εξίσου εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που είναι κρυμμένο στο εσωτερικό της πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρονικό σκόπευτρο. Η Sony φαίνεται να έχουν δημιουργήσει ένα επίτευγμα της μηχανικής εδώ. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πάτημα ενός κουμπιού, όταν θέλετε να καλέσετε τον υψηλής ανάλυσης, 1,4 εκατομμυρίων dot EVF. Στη συνέχεια, μόλις τελειώσετε, απλά εξαφανίζεται πίσω στο σώμα. Μια αναδιπλούμενη EVF σε μια φωτογραφική μηχανή που χωράει στην τσέπη σας, απλά εντυπωσιακό.



Η LCD τώρα μπορεί να στραφεί 180 μοιρών, καθιστώντας την RX100M3 καταλληλότερη για selfies. Η Sony κάνει λόγο μια νέα λειτουργία κλειδώματος AF που παρακολουθεί συνεχώς ένα κινούμενο θέμα με την προσαρμογή του πλαισίου AF γύρω από αυτό.  Τέλος, η Sony σχετικά με τις δυνατότητες βίντεο της RX100M3 αναφέρει τεχνολογία XAVC S που επιτρέπει την καταγραφή βίντεο με ταχύτητα μέχρι 50Mbps με "ελάχιστη" συμπίεση ακόμα και σε σκηνές που γεμίζουν από κίνηση.



Η RX100M3 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο για $ 799.99. Είναι μια φωτογραφική μηχανή τσέπης, αλλά η Sony θέλει να πουλήσει την ιδέα ότι αυτό μπορεί να είναι η κάμερα do-τα πάντα για πολλούς καταναλωτές. Πέρυσι ήρθε απαίσια κοντά, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να βάλει τελευταία προσπάθεια του μέσω των ρυθμών σε πλήρη
source

Δεν υπάρχουν σχόλια: