Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Rumors iPhone 6: Δύο νέα μοντέλα με οθόνη 4.5 και 5 ιντσών


Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple δοκιμάζει δύο νέα μοντέλα iPhone με οθόνη 4.5 και 5 ιντσών. Το iPhone 6 φαίνεται ότι θα είναι μεγαλύτερο από το σημερινό iPhone 5S.


Η πηγή των πληροφοριών για τα δύο νέα μεγαλύτερα iPhone 6 είναι “άτομα με γνώση στο θέμα” οπότε μπορεί να θεωρηθεί από αξιόπιστη μέχρι εντελώς αναξιόπιστη. Το γεγονός ότι προέρχεται από την WJS προσδίδει κάποιο κύρος αλλά μην ξεχνάμε ότι η Apple επίτηδες διαρρέει διαφορετικές πληροφορίες σε διαφορετικές ομάδες ατόμων για να εντοπίσει ποιοι χαίρουν εμπιστοσύνης και ποιοι όχι.

Τα δύο νέα iPhone 6 θα έχουν οθόνες 4.5 ιντσών και 5 ιντσών και θα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, όπως και το iPhone 5S. Η Apple φαίνεται να αφήνει στην άκρη το πλαστικό που χρησιμοποίησε στο iPhone 5C. 



Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το iPhone 6 με την οθόνη 4.5 ιντσών βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης ενώ το μεγαλύτερο και πιο phablet iPhone 6 με οθόνη 5 ιντσών βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι είναι πιθανό τα σχέδια για μεγαλύτερα iPhone να εγκαταλειφθούν οποιαδήποτε στιγμή.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει σε δύο νέα μοντέλα με κυρτή οθόνη και ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι τότε πληροφορίες έκαναν λόγο για iPhone 6 με οθόνη 4.7 και 5.5 ιντσών.

Τα δύο νέα iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη 4.5 και 5 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του 2014.

via pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: