Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Η Samsung ανακοινώνει την Smart Home υπηρεσία για να σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε το σπίτι σας




Η Samsung Electronics παρουσίασε μια νέα υπηρεσία που ονομάστηκε Smart Home, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνδέσετε έξυπνες τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές και smartphones σας μέσω μιας ενιαίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας.

 Το Samsung Smart Home θα σας επιτρέψει να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και ακόμη και ένα SmartWatch μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής.

Αρχικά η υπηρεσία θα βγει με τρία εξέχοντα χαρακτηριστικά τα device control, home view και smart customer service. Με την επιλογή device control, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό σας ή να ενεργοποιήσετε το φωτισμό από οπουδήποτε, οποτεδήποτε. 

Το χαρακτηριστικό home view προσφέρει θέαση του σπιτιού σας σε πραγματικό χρόνο μέσω της ενσωματωμένης κάμερας της συσκευής, ενώ το smart customer service θα σας ενημερώσει όταν έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε τα αναλώσιμα.

Το Smart Home θα έρθει με φωνητικές εντολές, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τις συσκευές σας με ένα πιο βολικό τρόπο. Μέσα στις επόμενες μέρες η Samsung θα επεκτείνει την υπηρεσία Smart Home για να καλύψει εφαρμογές όπως σπίτι ενέργειας, ασφαλή πρόσβαση στο σπίτι, υγειονομική περίθαλψη και οικολογικό σπίτι με τη βοήθεια φορέων παροχής υπηρεσιών από τρίτους.

Η Samsung θα διαθέσει την υπηρεσία Smart Home σε όλες τις συσκευές και τις εφαρμογές της από το τέλος του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

πηγή techfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: