Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Rumors : Σύμφωνα με διαρροές από την Foxconn, το iPhone 6 θα έρθει σε δύο μεγέθη




Η Foxconn, η εταιρία που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του iPhone της Apple, έχει γίνει πολλές φορές η πηγή των διαρροών. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Weibo πλατφόρμα στην Κίνα, αρκετοί μέσα από την Foxconn έχουν αποκαλύψει ότι η παραγωγή του νέου iPhone 6 θα μοιραστεί ανάμεσα σε δύο μοντέλα, ένα με οθόνη 4.7 ιντσών και ένα 5.7 ιντσών.


Υπάρχουν ακόμη και υπονοούμενα για την οθόνη, ενδεχομένως και να ξεπεράσει τις 5,7 ίντσες. Πιθανολογείται επίσης ότι όλες οι παραλλαγές θα έχουν τουλάχιστον μία μορφή βιομετρικών στοιχείων, τα οποία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων ή των ματιών.

Λαμβάνοντας υπόψη τις γενικές τάσεις της αγοράς, ωστόσο, δεν είναι εντελώς έξω από τη σφαίρα της φαντασίας ότι η Apple θα κατασκευάσει τελικά μεγαλύτερες οθόνες που έχουν γίνει διαδεδομένες στα smartphones το 2013. Η παρουσίαση του πολύχρωμου πλαστικού iPhone 5C αποδεικνύει ότι η Apple δεν φοβάται να ξεφύγει από τα γνωστά μονοπάτια που ακολουθεί, και να κινηθεί μέσα στο εύρος των phablet.

Σύμφωνα με μία αναφορά που προέρχεται από Κινέζικη ιστοσελίδα, ισχυριζόμενη ότι έχει πληροφορίες από το εσωτερικό της Foxconn, η Apple αναμένεται και φέτος να ανακοινώσει δύο smartphones. Σε αντίθεση ωστόσο με τα iPhone 5s και iPhone 5c, που διαθέτουν οθόνη 4 ιντσών, το ένα από τα δύο μοντέλα iPhone θα διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών και το άλλο οθόνη 5.7 ιντσών.

Και τα δύο μοντέλα επίσης θα διαθέτουν βιομετρικό χαρακτηριστικό (υποθέτουμε ότι οι πληροφορίες αφορούν στο Touch ID και όχι σε κάτι διαφορετικό).

πηγή 1 , 

Δεν υπάρχουν σχόλια: