Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η Sony ανακοίνωσε τα 6 ιντσών Xperia T2 Ultra και T2 Ultra dual



Η Sony έχει μόλις ανακοινώσε δύο νέα mid range phablet της, που ονομάζονται το Xperia T2 Ultra και T2 Ultra dual. Οι δύο συσκευές με εξαίρεση μιας επιπλέον υποδοχή κάρτας SIM, στην περίπτωση του τελευταίου, είναι σχεδόν πανομοιότυπες.

Το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Xperia T2 Ultra είναι προφανώς η τεράστια 6 ιντσών TRILUMINOS οθόνη, με μια pixel ανάλυση 720×1280. Το λεπτό 7,6 χιλιοστών phablet τροφοδοτείται από ένα quad-core, 1.4GHz Qualcomm Snapdragon 400 επεξεργαστή, 1GB μνήμη RAM και 8GB χώρο αποθήκευσης, με δυνατότητα επέκτασης μέσω της microSD θύρας (έως και 32GB επιπλέον).


Το phablet ακόμα διαθέτει μια πίσω κάμερα 13 megapixel με Exmor RS αισθητήρα, μια 1.1 megapixel στο μπροστινό μέρος με έναν αισθητήρα Exmor R, NFC και LTE δυνατότητες. Ενέργεια δίνει μια μεγάλη μπαταρία 3000mAh μη αφαιρούμενου τύπου.

Το Sony Xperia T2 Ultra προορίζεται για την παγκόσμια αγορά, και αναμένεται να φτάσει στις αγορές της Κίνας, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Δεν έχει ανακοινωθεί το πότε ακριβώς θα διατεθεί στην αγορά, όπως και η τιμή του.





πηγή techfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: