Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

8 πράγματα που κάνουν το Galaxy S5 καλύτερο από το iphone 5s


Tο Galaxy S5 έχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και όταν τα συγκρίνουμε με αυτά του iPhone 5S δίνουν την αίσθηση ότι το iPhone απλά δεν μπορεί να ακολουθήσει.

Έτσι, εδώ είναι οκτώ πράγματα που κάνουν το Samsung Galaxy S5 καλύτερο από το iPhone 5S .

Το Galaxy S5 είναι αδιάβροχο , το iPhone 5S δεν είναι . Μπορείτε να ρίξετε και τα δύο από αυτά σε λίγο νερό και αν βγάλετε το iPhone έξω αρκετά γρήγορα θα μπορούσε να επιβιώσει , αλλά το Samsung έχει πιστοποίηση IP67 που το καθιστά ανθεκτικό σε ιδρώτα , βροχή , υγρά , άμμο και σκόνη .

Η κάμερα για το Galaxy S5 είναι ένα ακόμα δυνατό χαρτί, δεν είναι μόνο τα  16 megapixel σε φωτογραφίες (σε σύγκριση με 8 megapixels του iPhone ) , αλλά έρχεται με μια επιλεκτική εστίαση λειτουργία που σας επιτρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό ενώ θολώνουν το φόντο τονίζοντας το κύριο θέμα . 

Για εκείνους που ξέρουν από φωτογραφία , αυτό σημαίνει ότι το Galaxy S5 μπορεί να μιμηθεί το ρηχό βάθος πεδίου που προσφέρουν οι dslr μηχανές . Αλλά αυτό δεν είναι όλα . Το Galaxy S5 μπορεί να δείξει επίσης ζωντανή προεπισκόπηση των φωτογραφιών HDR και υπάρχει επίσης αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται 4K βίντεο !



Το Samsung Galaxy S5 έχει μια υποδοχή κάρτας SD . Τόσο η Apple και η Samsung αναγνωρίζουν την ανάγκη για εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και υπάρχει ακόμη και μια έκδοση 64GB του iPhone 5S , η οποία είναι αρκετά δροσερό . Αλλά το θέμα είναι ότι ο Galaxy S5 περιλαμβάνει μια υποδοχή κάρτας micro SD που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε μια κάρτα μνήμης και να έχετε έως και 128GB περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνό σας .

Για να προστατέψετε τα δεδομένα σας και να προστατεύσει εκείνους που έχουν πρόσβαση στο τηλέφωνό σας , το Galaxy S5 έρχεται με μια « ιδιωτική λειτουργία » , που κλειδώνει τις φωτογραφίες και τα δεδομένα σας , έτσι ώστε να μπορείτε να τα δείτε μόνο εσείς , και μια "κατάσταση τα παιδιά », που έχει σχεδιαστεί για να περιορίσουν τις εφαρμογές στις οποίες τα παιδιά μπορούν να έχουν πρόσβαση .



Σχεδόν κάθε χρήστης του τηλεφώνου ( ακόμη και οι χρήστες του τηλεφώνου χαρακτηριστικό ) ξέρει τι είναι σαν όταν η συσκευή σας ξεμείνει από μπαταρία τη λάθος στιγμή . Το Samsung Galaxy S5 διαθέτει την Ultra λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας η οποία αλλάζει την οθόνη σε ασπρόμαυρη όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή . 

Επίσης μπορεί να κάνει απενεργοποίηση των  μη ουσιωδών υπηρεσιών , αφήνοντας μόνο στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις , καθώς και για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων SMS . Η Samsung λέει ότι ένα Galaxy S5 σε μόλις 10 % της ισχύος μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες σε κατάσταση αναμονής σε Ultra Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.



Σε αντίθεση με το iPhone 5S , στο Galaxy S5 μπορεί να αντικατασταθεί η μπαταρία που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε μια εφεδρική ( πλήρως φορτισμένη ) μπαταρία για να σας δώσει και πάλι την πλήρη ισχύ . Επίσης, εάν η μπαταρία του τηλεφώνου σας έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια φθοράς και να μην έχει το φορτίο της , καθώς και ( όχι κάτι που θα περιμένατε κατά τα πρώτα χρόνια της ιδιοκτησίας του τηλεφώνου , αλλά κάτι που θα μπορούσε να συμβεί αργότερα ) , μπορείτε να αγοράσετε μια νέα μπαταρία και να αντικαταστήσετε την παλιά. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με ένα iPhone .



Δεν θα αναφέρω τη διαφορά στα μεγέθη οθόνης ( όπως κάποιος σίγουρα θα λένε ότι αγαπούν τη μικρή οθόνη στο iPhone 5s τους ) , αλλά εγώ θα αναφέρω ότι το Galaxy S5 χρησιμοποιεί μια Super AMOLED οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί και να αλλάξει την αντίθεση ανάλογα με τις διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Το Samsung Galaxy S5 περιλαμβάνει επίσης έναν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού , που συνεργάζεται άψογα με την με την S app Υγείας της Samsung , και επιπλέον διαθέτει έναν πομπό υπερύθρων ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την τηλεόραση σας από το τηλέφωνό σας !



Το iPhone 5S πρόσθεσε μερικά καινοτόμα χαρακτηριστικά για smartphone όπως το 64 - bit computing , αλλά αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι αρκετό για να ανταγωνιστεί με το Galaxy S5 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: