Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

H Google αποκαλύπτει το Android Wear λειτουργικό για wearable συσκευές



Σε ένα blog post που βγήκε σήμερα , η Google ανακοίνωσε το Android Wear , το οποίο είναι ουσιαστικά ένας τρόπος για την εταιρεία να επεκτείνει το κινητό λειτουργικό σύστημα του σε μια νέα κατηγορία συσκευών , ενώ προσφέρει ένα χαμηλότερο κόστος για τους προγραμματιστές και τους χρήστες - σκεφτείτε Nexus για smartwatches .


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι το ίδιο πάντα - ακουστική εμπειρία που έχουμε απολαύσει την Anytime Moto X. θα πρέπει να κάνουμε κάτι με το ρολόι σας , απλώς να πω "OK Google" και τα πάντα, από τραβώντας προς τα επάνω κοντινά πρατήρια καυσίμων , για κρατήσεις σε εστιατόρια είναι απλά μια γρήγορη φωνητική εντολή μακριά .




Το νέο λειτουργικό εκτός από αναζητήσεις θα μπορεί προφανώς τραβά, επίσης, σε κοινοποιήσεις από μηνυμάτων εφαρμογές όπως το Hangouts ή τα κοινωνικά δίκτυα σας . Αλλά η πραγματική δύναμη έγκειται στην ικανότητα για τους προγραμματιστές να επεκτείνουν τις εφαρμογές τους στο Android - powered SmartWatch σας .

 Υπομονή και θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις πρώτες συσκευές μέσα στο επόμενο τρίμηνο ( πιθανότατα και στο επόμενο Google I / O που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του εν λόγω τριμήνου ) .

Οι προγραμματιστές μπορούν να πάνε να υπογράψει επάνω για μια προεπισκόπηση του Wear SDK εδώ .







source

Δεν υπάρχουν σχόλια: