Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Το Facebook φέρνει νέες λειτουργίες φωτογραφιών με την τελευταία ανανέωση



Μια νέα έκδοση της εφαρμογής Facebook φέρνει μερικά νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά για Android που είναι διαθέσιμα για την desktop έκδοση του κοινωνικού δικτύου εδώ και καιρό .

Η νέα έκδοση της εφαρμογής Facebook προσθέτει τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε φωτογραφίες και σχόλια σχετικά με τις θέσεις και τις ενημερώσεις κατάστασης . Είναι ένα απλό χαρακτηριστικό που είναι ήδη διαθέσιμο στην ιστοσελίδα στην desktop εκδοσή , αλλά τώρα είναι επιτέλους διαθέσιμη και στο κινητό .

Η ενημέρωση του app προσθέτει επίσης τη δυνατότητα να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε άλμπουμ φωτογραφιών από το τηλέφωνό σας . Πριν από την εφαρμογή επιτρεπόταν μόνο να δημιουργήσετε άλμπουμ , και θα έπρεπε να πάτε σε έναν υπολογιστή για να τις αλλάξετε . Άλλα χαρακτηριστικά φωτογραφιών που είναι επιτέλους διαθέσιμα στο Android app μετά την ενημέρωση περιλαμβάνουν την ικανότητα να κάνετε UNTAG τον εαυτό σας σε φωτογραφίες και τη δυνατότητα να ανεβάσετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα .

Τέλος , το Facebook φέρνει επίπεδο UI του σε περισσότερους χρήστες μετά την ενημέρωση , να πάρει κοντά στην ενοποίηση της εμπειρίας για όλους τους χρήστες του Android . Η εφαρμογή εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μενού στιλ Gingerbread σε  τηλέφωνα που διαθέτουν φυσικά κουμπιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: