Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

H Ultrakam δινει στο iphone δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 2Κ


H Ultrakam είναι η πρώτη iOS app με τη δυνατότητα εγγραφής 2K ανάλυση βίντεο , αφήνοντας τους  iPhone 5s ιδιοκτήτες να εγγράφουν βίντεο με ανάλυση 2240 x 1672 pixel  (που είναι 70 τοις εκατό περισσότερα pixel από το 1080p). Δεν υπάρχει υποστήριξη για το iPhone 5 και 5c, καθώς και για το iPad mini και iPad με Retina οθόνη.

Με μια σειρά από ρυθμίσεις και διάφορες λειτουργίες λήψης , συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να ελέγχει από απόσταση το app από άλλη συσκευή iOS , Ultrakam απευθύνεται κυρίως σε κινηματογραφιστές. Ωστόσο , και οι απλοί χρήστες μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους .

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης timelapse, προσφέροντας προσαρμοσμένες διαμορφώσεις που θα τραβάει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα ,δημιουργώντας στο τέλος μια ταινία υψηλής ποιότητας . Μόλις έχετε τραβήξει πλάνα σας , ενσωματωμένο player και εργαλεία επεξεργασίας Ultrakam σάς επιτρέπουν να παίξετε βίντεο, να το επεξεργαστείτε σωστά και να το μοιραστείτε με ευκολία .

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην υψηλότερη ρύθμιση του H.264 , ένα λεπτό 2K βίντεο iFrame θα απαιτήσει έως και 3GB μνήμης στη συσκευή σας . Αυτά σημαίνει 24 πλήρη καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 2240x1672 , ή 70 % περισσότερα pixel από HD .

Η Ultrakam είναι διαθέσιμη στο App Store για 6,99 δολάρια - λίγο πιο δαπανηρή από ό, τι τακτική app φωτογραφική μηχανή σας , αλλά η επιπλέον ποιότητα και προηγμένες λειτουργίες μπορεί να δικαιολογήσουν την τιμή .





via engadget.com
source

Δεν υπάρχουν σχόλια: