Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

HTC One (M8):Με οθόνη 5 ιντσών Full HD και Κάμερα Duo



Το HTC One (Μ8) ανακοινώθηκε πλέον επίσημα και οι περισσότερες από τις φήμες επιβεβαιώθηκαν. Το smartphone είναι μια unibody κατασκευή από 90% μέταλλο, σε αντίθεση με το 70% του προκατόχου του, προσδίδοντάς του μια ακόμη πιο εύχρηστη εμφάνιση.

Οι διαστάσεις του νέου HTC One (M8) φτάνουν πάντως τα 146,36 x 70,6 x 9,35 χιλιοστά και το βάρος του τα 160 γραμμάρια.



Το νέο HTC One (M8) ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2.3GHz, γραφικά Adreno 330 και 2GB RAM, ενώ, όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχει επιλογή ανάμεσα στα 16 και τα 32GB, επεκτάσιμα, ωστόσο, πλέον μέσω microSD (έως και τα 128GB).

Η οθόνη τεχνολογίας Super LCD 3 του νέου HTC One (M8) φτάνει τώρα τις 5 ίντσες -έναντι 4,7 του προηγούμενου μοντέλου- με ανάλυση που παραμένει, ωστόσο, στα 1080p. Προστατεύεται από Gorilla Glass 3, ενώ διαθέτει pixel density 441ppi, έναντι 469ppi του προηγούμενου One.

Η νέα πρόταση ενσωματώνει το Android 4.4 KitKat με το νέο HTC Sense 6 και την τελευταία version του BlinkFeed, ενώ η μπαταρία των 2.600mAh σας προσφέρει έως και 30 ώρες αυτονομίας ξοδεύοντας μόλις το 10% της ισχύος της, αν χρησιμοποιήσετε το νέο Power Saving Mode της συσκευής.



Η κάμερα του νέου smartphone χρησιμοποιεί και πάλι την τεχνολογία UltraPixel με ανάλυση 4MPixels, ωστόσο ξεχωρίζει χάρη στην παρουσία της δεύτερης κάμερας στο πίσω μέρος που μπορεί να επιτύχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα αλλαγής εστίασης ακόμη και μετά τη λήψη αλλά και επιλογή εστίασης.



Η εμπρόσθια κάμερας της συσκευής, από την άλλη, έχει βελτιωμένη ανάλυση που φτάνει τα 5MPixels. H ανανεωμένη λειτουργία Zoe μπορεί,να τραβήξει 20 πλήρους ανάλυσης φωτογραφίες σε συνδυασμό με video μέσα σε τρία δευτερόλεπτα.

Επιπλέον χαρακτηριστικά της συσκευής είναι τα WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC, GPS+GLONASS, ψηφιακή πυξίδα, υποστήριξη δικτύων LTE, αλλά και θύρα υπερύθρων ώστε να χρησιμοποιήσετε το κινητό ως τηλεχειριστήριο.



Το νέο HTC One (M8) θα κυκλοφορήσει σε γκρι, ασημί και χρυσό χρώμα σε επιλεγμένες αγορές, ξεκινώντας από σήμερα ενώ σύντομα θα βρίσκεται και στην ελληνική αγορά. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η HTC ενημέρωσε για τη διάθεση και Google Play Edition της συσκευής μέσω του Play Store.










Δεν υπάρχουν σχόλια: