Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ανακοινώθηκε επίσημα το Επόμενο Android 5.0 με κωδική ονομασία L



Χθες η Google ανακοίνωσε την επόμενη σημαντική έκδοση της κινητής πλατφόρμα της, το Android 5.0 L, με την εταιρεία να κυκλοφορεί επίσης μια Developer Preview από το νέο Android OS.

Το Android 5.0 L με το L να υπονοεί καθαρά στο Life, έρχεται με ένα ευρύ φάσμα νέων χαρακτηριστικών,περιλαμβάνοντας ένα νέο σχεδιασμό που μοιάζει εντελώς διαφορετικός από το Android 4.4Kit Kat και ονομάζεται Material Design , η νέα έκδοση του Android είναι επίσης 64-bit συμβατή.


Το νέο Android 5.0 L τρέχει σε ART runtime της Google και σύμφωνα με την Google αυτό θα δώσει αύξηση της απόδοσης έως και δύο φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη έκδοση ενώ ταυτόχρονα η μείωση της κατανάλωσης της μπαταρίας θα μειωθεί .Η Google έχει επίσης λανσάρει το νέο authentication system Android 5.0, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη συσκευή σας πιο ασφαλή, υπάρχουν επίσης προηγμένες κοινοποιήσεις και μια σειρά από νέα εργαλεία API, καθώς και ένα το νέο ιστορικό της μπαταρίας.


θα υπάρχει επικοινωνία των φορητών συσκευών με τα Chromebooks, στα οποία θα εμφανίζονται ειδοποιήσεις σε μορφή καρτέλας για εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα και κατάσταση μπαταρίας, ενώ σύντομα θα είναι εφικτή η υποστήριξη εφαρμογών Android από το Chrome OS.

Το Android 5.0 L είναι ίσως μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες Android της Google μέχρι σήμερα και έρχεται με πάνω από 5.000 νέα APIs. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελευταία έκδοση του Android εδω.


source

Δεν υπάρχουν σχόλια: