Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Samsung Galaxy S5: Φήμες για Android 4.4.3 με το Galaxy S4 να ακολουθεί




Νέες φήμες αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy S5 έχει οριστεί να λάβει μια πολύ ευπρόσδεκτη ενημέρωση για το Android 4.4.3 αυτό το μήνα, με την προηγούμενη γενιά Samsung Galaxy S4 να ακολουθεί τον Ιούλιο.


Δεν είμαστε σίγουροι αν οι ενημερώσεις είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να χειριστούν ή οι κατασκευαστές τελικά βελτιώνουν την τακτική τους. Η εκδοση Android 4.4.3 βγήκε μόλις στις αρχές του Ιουνίου, και μέχρι στιγμής τα Nexus, Google Play Edition και ακόμα και συσκευές της Motorola έχουν πάρει την προβλεπόμενη ενημέρωση.

Αυτή η φήμη προέρχεται από ένα έγγραφο που διέρρευσε, η οποία αναφέρει τα SM-G900F και SM-G900H, να ενημερώνονται αυτό το μήνα. Η πρώτη θα είναι η διεθνής, ξεκλείδωτη έκδοση, ενώ η δεύτερη είναι ένα μοντέλο συμβατό με τις ΗΠΑ, του Καναδά και της Λατινικής Αμερικής (επίσης ξεκλείδωτη).


Η έκδοση Samsung Galaxy S4 σύμφωνα με τον πίνακα θα  πάρει το Android 4.4.3 επόμενο μήνα και είναι επίσης μια ξεκλείδωτη έκδοση της συσκευής, με αριθμό μοντέλου GT-I9506.

Επίσης, μην ξεχνάτε οι αυτές οι διαρροές δεν αποδεικνύονται πάντα να είναι αληθινές. Περισσότερες λεπτομέρειες σε νεότερη ανάρτηση.

source 

Δεν υπάρχουν σχόλια: